Adele a plâns o zi întreagă din cauza defecțiunilor care i-au distrus recitalul de la Grammy

Recitalul cântăreței britanice din cadrul Galei Premiilor Grammy a fost puternic afectat de defecțiuni tehnice.

Unul dintre microfoanele pianului a căzut peste corzile instrumentului, ceea ce l-a dezacordat, apoi sunetul a fost influențat de fluctuații puternice. Adele a declarat că s-a simțit foarte rușinată de ceea ce s-a întâmplat, potrivit femalefirst.co.uk.

"M-am simțit foarte rușinată. M-am trezit a doua zi dimineața, iar oamenii din Anglia îmi spuneau 'Noi tot te iubim, nu-ți face griji', iar eu eram ceva de genul 'Dar nu v-am întrebat dacă mă mai iubiți'. Am fost foarte rușinată.

Am plâns toată ziua. Pur și simplu izbucneam în plâns", a declarat vedeta.

Adele a reușit să găsească și o parte pozitivă în tot ceea ce s-a întâmplat. Vedeta a declarat în cadrul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres că a scăpat astfel de emoțiile pe care le are pe scenă pentru că e convinsă că nu se poate întâmpla ceva mai rău de atât.

"Nu cred că ceva poate merge mai prost ca la Grammy, așa că sunt bine acum. Orice s-ar întâmpla, trec peste! Dacă nu eram live la TV, aș fi făcut o glumă, dar pentru că eram, nu puteam să îmi asum întregul dezastru.
Dar data viitoare o voi face. Data viitoare când voi avea probleme de sonorizare, mă voi opri și voi spune 'Îmi pare rău, nu pot să fac asta'. Dacă avem timp să refacem totul, să refcem, dacă nu, la revedere!"
, a declarat Adele în cadrul interviului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod