Adela, revenire fulgerătoare pe piaţa muzicală

de Ileana Voicu Ghinea, 20 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Adela, revenire fulgerătoare pe piaţa muzicală
După rolurile în telenovele şi prestaţia de la Dansez pentru tine, Adela Popescu revine pe piaţa muzicală cu un nou single! Piesa cântată de Adela se intitulează "I Miss You", este o colaborare cu Radio Killer şi reprezintă revenirea artistei la vechea ei pasiune, muzica.
 
"Îmi era dor să mă întorc la muzică şi am fost încurajată şi de fanii mei care mă întrebau pe forum când voi scoate o nouă piesă. Sper că nu le-am înşelat aşteptările. Piesa este compusă de Smiley, am înregistrat-o acum 2 luni şi este o piesă de care m-am îndrăgostit de la prima audiţie. Deşi este aparent o piesă de club, comercială, mi se pare o piesă sensibilă, foarte potrivită cu nostalgia de toamnă. Am colaborat perfect cu Smiley. Pentru mine muzica rămâne una din marile pasiuni ale vieţii mele iar genul muzical abordat  este diferit de cel de până acum, dar foarte potrivit cu ceea ce sunt în acest moment.", mărturiseşte concurenta Dansez pentru tine.  
 
"Ne-a plăcut să lucrăm cu Adela! Vocea ei s-a potrivit foarte bine pentru această piesă!", completează cei de la Radio Killer.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod