Adela Popescu și Radu Vâlcan se căsătoresc: "Am spus DA din toată inima!"

Cei doi actori sunt pregătiți să facă următorul pas în relația lor, după ce Radu a cerut-o de soție pe Adela.
Anunțul a fost făcut de Adela Popescu, pe blogul său: "E prea frumos inelul pe care l-am primit ca să nu mă laud cu el. Plus că sigur cineva l-ar fi văzut și ar fi scris despre asta într-un mod eronat, poate. Așa că... dragii mei, vreau să aflați de la mine. Am spus <<DA>> din toata inima! Într-o zi frumoasă de toamnă, în orașul în care am iesit pe ascuns pentru prima data împreună, la restaurantul la care am băut primul pahar cu vin ca un cuplu", a scris actrița.

"Suntem fericiti și am vrut să știti.
Poate într-o zi o să vă spun toată povestea săptămânii de dinaintea momentului care este absolut savuroasă, credeți-mă! Stați să-mi treacă euforia și mă pun pe scris"
, a promis Adela.

Potrivit ziarului Libertatea, Radu Vâlcan se gândea să o ceară pe Adela încă de la nunta Danei Rogoz. "Ne-am simțit foarte bine la nunta prietenei noastre Dana Rogoz. Atunci a fost un moment când eu am fost intr-adevar gelos pe nunta lor. Cred că în momentul aș fi cerut-o pe Adela în căsătorie.
Dar a trebuit sa plecam din Bucuresti și m-am razgandit"
, spunea actorul atunci.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod