Adela Popescu, intampinata de peste 2000 de fani

Facebook Twitter Comenteaza
Adela Popescu, intampinata de peste 2000 de fani

Sesiunea de autografe pe care Adela Popescu a oferit-o fanilor sai, a adunat sambata dupa-amiaza in magazinul Carrefour Orhideea peste 2000 de oameni.

Evenimentului organizat de MediaPro Music a reprezentat atat lansarea celui mai nou album al Adelei - "Raspunsul meu", al treilea din cariera artistei, cat si o sesiune de autografe ce a durat mai bine de 3 ore. Ineditul sesiunii de autografe a constat intr-un minirecital impreuna cu toata echipa concurentilor de la emisiunea "In al 9-lea cer" de la Acasa TV, care au venit special pentru a-i face o surpriza.

Si mai surprinzator, si in aceeasi masura si mai emotionant, este faptul ca fanii au sosit la magazinul Carrefour Orhideea cu 3 ore inainte de inceperea evenimentului.
In momentul in care Adela a semnalat inceperea sesiunii de autografe, lumea a luat cu asalt scena, dorindu-si sa fie alaturi de ea.

Toti cei prezenti la eveniment au luat autografe, au stat de vorba si s-au fotografiat cu Adela, iar cei mai infocati dintre ei au venit chiar cu flori si mici cadouri pentru artista lor preferata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod