Adela Popescu, din nou pe platourile de filmare

Facebook Twitter Comenteaza
Adela Popescu, din nou pe platourile de filmare

Saptamana trecuta, Adela a intrat din nou pe platourile de filmare, de data aceasta pentru cel mai recent videoclip, la piesa "Maine vine iar". Melodia este primul single de pe cel de-al treilea album al artistei, realizat impreuna cu MediaPro Music, intitulat "Raspunsul meu".
Toate scenele din clip s-au filmat in Buftea, timp de mai mult de 12 ore, in doua locatii inedite. Primul platou de filmare a fost amplasat afara, foarte aproape de satra tiganilor din "Inima de tigan", iar al doilea, intr-un superb apartament, complet alb.
Desi in prima parte a zilei a plouat si toti au crezut ca filmarile vor fi compromise, atunci cand a sosit Adela ploaia s-a oprit si a iesit soarele.
Cu toate ca Dragos Buliga, regizorul clipului, a creat o atmosfera ciudata, clipul are in acelasi timp o imagine pozitiva si proaspata, cu secvente fimate in slow- motion. "Maine vine iar" este un clip alcatuit dintr-o insiruire de amintiri ale Adelei, din instantanee neasteptate.
Artista a schimbat doua tinute pentru aceasta filmare, iar make-up-ul care a fost diferit pentru fiecare in parte, a fost asigurat de Miki Puran.
Hainele pe care Adela le-a purtat la filmare poarta semnatura lui Eniko Szanto, iar ca hair stylist a apelat la Adi Perjovschi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod