Adela Popescu, actrita in cel mai recent clip al sau, "Maine vine iar"

Facebook Twitter Comenteaza
Adela Popescu, actrita in cel mai recent clip al sau,

Saptamana trecuta, Adela a filmat cel mai recent videoclip al sau, la piesa "Maine vine iar". Melodia este primul single de pe cel de-al treilea album al artistei, intitulat "Raspunsul meu".
Toate scenele din clip s-au filmat in Buftea, timp de mai mult de 12 ore, in doua locatii inedite. Primul platou de filmare a fost amplasat afara, foarte aproape de satra tiganilor din "Inima de tigan", iar al doilea, intr-un superb apartament, complet alb. Desi in prima parte a zilei a plouat, iar cei prezenti au crezut ca filmarile vor fi compromise, atunci cand a sosit Adela, ploaia s-a oprit si a iesit soarele.
"Am un sentiment foarte bun in ceea ce priveste acest videoclip, asta pentru ca pe toata durata filmarilor ne-a insotit pe toti o energie pozitiva debordanta, atat pe regizor, cat si pe mine si pe toti participantii la clip.
Mi-au placut foarte mult locatiile in care am filmat, in special apartamentul acela complet alb.", a declarat artista.
Cu toate ca Dragos Buliga, regizorul clipului, a creat o atmosfera ciudata, clipul are in acelasi timp o imagine pozitiva si proaspata, cu secvente fimate in slow-motion. "Maine vine iar" este un videoclip alcatuit dintr-o insiruire de amintiri ale Adelei, din instantanee neasteptate care fac din acesta un videoclip inedit.
Artista a schimbat doua tinute pentru aceasta filmare, iar make-up-ul care a fost diferit pentru fiecare in parte, a fost asigurat de Miki Puran.
Hainele pe care Adela le-a purtat la filmare poarta semnatura lui Eniko Szanto, iar ca hair stilist, a apelat la Adi Perjovschi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod