ADELA POPESCU A CUMPARAT CADOURILE DE CRACIUN PENTRU CEI DRAGI LA TARGUL DE LA SALA DALLES

Adela Popescu a facut deja cumparaturile de sarbatori si a ales cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi la targul de Craciun de la Sala Dalles unde a fost insotita de nepotelul ei, Alex.

“Am plecat sa colindam Domn, Domn sa inaltam… In sensul ca am plecat sa colindam magazinele, tarabele,targurile. Prima oprire, Targul de Craciun de la sala Dalles. Nu am continuat pelerinajul pentru ca aici am gasit cam tot ce mi-am dorit. Globulete de pom din portelan, papuci pufosi de casa, decoratiuni de pom, ciocolata de casa, bijuterii, parfumul Moon by Dana Rogoz, dar si produsele PNK Forward inspired by Adela Popescu”, scrie actrita pe blogul ei http://www.adelapopescu.eu/

Targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles este deschis zilnic intre 10.00 si 20.00 si se incheie pe 23 decembrie, dar pana atunci bucurestenii pot gasi acolo cele mai cele mai inspirate, creative si delicioase variante de cadouri.

Peste 80 de expozanti din toata tara se intrec in oferte si cadouri cu dichis. Brăduți în miniatură, plantați în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, însoţiţi de un mesaj original, globuri de sticlă pictate manual, ornamente din lemn care reprezinta modele vechi de peste 100 ani, decoratiuni eco parfumate din anason sau scortisoara, coronite din brad sau macese, decoratiuni inedite de sezon isi vor cauta stapanii pe care sa ii rasfete in cele mai frumoase zile ale anului.



Dulciuri din ciocolata belgiana in forme atractive de casute, brazi cu broderii, castele, fulgi de zapada, toate desprinse parca din povesti, delicatese siciliene din pasta de marțipan, fructe si samburi trasi in ciocolata, casute din turtă dulce, cozonaci si placinte, torturi in miniatura si briose frumos decorate, toate acestea indulcesc atmosfera targului de Craciun de la Sala Dalles (https://www.facebook.com/sala.dalles).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod