Adela Diaconu premiu pentru eleganta si stil in televiziune - Gala Media Awards

Intr-o atmosfera de inalta clasa au fost decernate premiile Media Awards de catre Pr-ul Clara Ilie pentru a omagia personalitatile ce s-au impus in media, arta, sport, business anul acesta. Printre personalitatile premiate s-au aflat Rodia Popescu Bitanescu, Adrian Enache, Camelia Potec, Mihai Leu, Ruxandra Dragomir, Virgil Stanescu si multi altii.

Frumoasa prezentatoare TV, Adela Diaconu a fost laureata cu diploma de excelenta pentru eleganta si stil in televiziune. Adela Diaconu si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE” de la Nova Tv. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea - au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti.



Vedetele prezente la eveniment i-au admirat Adelei tinuta si i-au cerut sfaturi vestimentare si de consultare in legatura cu imaginea lor. Sursa foto: Remus Nicolaescu. Machiaj: Gabriela Godeanu, Hair: Ciprian Vaida.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod