Adama a înmânat cheia 1000, la Evocasa Armonia

16 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Adama a înmânat cheia 1000, la Evocasa Armonia
Adama a vândut locuinţa cu numarul 1000 în Bucureşti, într-unul dintre ansamblurile sale rezidenţiale din Titan, Evocasa Armonia. Prima jumătate a anului 2011 s-a dovedit a fi extrem de dinamică pentru vânzările dezvoltatorului imobiliar Adama. Pe fondul revenirii treptate în piaţă a celor care doresc şi care îşi pot permite achiziţionarea unei locuinţe, dar care au asteptat stabilizarea preţurilor, numărul tranzacţiilor imobiliare se află în acest moment pe un trend ascendent.

Cumpărătorul cu numarul 1000 Adama, urmează tiparul clientului ce a aşteptat momentul oportun pentru o astfel de achiziţie: o tânără familie, la inceput de drum, care îşi dorea un cămin nou, iar până acum a prospectat piaţa, asteptând perioada cea mai avantajoasă, cea mai stabilă.
Evocasa Armonia este unul dintre ansamblurile rezidenţiale amplasate în oraş, căutat pentru accesul facil la mijloace de transport în comun, centre comerciale, precum şi grădiniţe şi şcoli de calitate. Acest ansamblu rezidenţial este situat în cartierul Titan, la 5 minute de staţia de metrou. Titan, cartierul verde şi liniştit al sectorului 3 este ales în mod special de tinerele familii tocmai datorită accesibilităţii şi suprafeţei mari ocupate de parcuri. O altă caracteristică ce recomandă acest complex este proximitatea faţăa de un număr mare de centre comerciale: Auchan, Billa, Cora, Mall Titan, precum şi pieţe agroalimentare precum Nicolae Grigorescu şi Trapezului.


Adama i-a oferit cumpărătorului cu numarul 1000 o cheie simbolică- cheia 1000 ce marchează un moment important pentru dezvoltatorul Adama, dar care-I oferă şi un sentiment de casă nouă cu totul aparte compărătorului, care a fost luat prin surprindere de semnificaţia achiziţiei sale. De asemenea, fericitul proprietar este premiat cu un sejur de cateva zile la Sinaia, pentru întreaga sa familie. “Am ales Evocasa Armonia şi penthouse-ul din acest ansamblu în primul rând pentru că avem încredere în Adama, este un dezvoltator cunoscut că livrează proiecte de calitate, un dezvoltator ce ne oferă siguranţa investiţiei noastre şi apoi datorită nivelului calitativ foarte ridicat: termopane şi finisaje de foarte bună calitate, holul ansamblului îţi aminteşte de lobby-ul unui hotel luxos.
Terasa apartamentului a contat de asemenea foarte mult în luarea deciziei finale. Deşi am optat pentru un apartament, terasa îţi oferă o privelişte impresionantă şi este practic un spaţiu deschis, de petrecere a timpului liber alături de cei dragi. Aceste caracteristici cumulate ale penthouse-ului ne asigură confortul pe care ni l-am dorit dintotdeauna. In plus, aici am gasit cel mai bun raport calitate- spaţiu- preţ o locuinţă spaţioasă situată într-o zonă sigură, dar şi cât mai verde, iar Evocasa Armonia este ansamblul rezidenţial din sectorul 3, situat cel mai aproape de un spaţiu verde atât de întins, precum Parcul Titan.
Achiziţionarea unei locuinţe este un moment important în viaţa unei familii, iar cheia 1000 oferită de Adama nu face altceva decât să amplifice importanţa momentului şi să ne ofere un început de neuitat la Evocasa Armonia.“ apreciază proaspătul proprietar.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ianos pe 28 Nov 2011, 00:11
    adama=dezastru imobiliar

    cel mai de kakaoo complex din bucuresti, plin de vicii ascunse si un pret de menmenanta jidovesc; vrei sa-tifaci praf banii strinsi o viata....da-i la adama..... adama=hotie=dezastri imobiliar=bloc unde ingheti toata iarna pe banii tai

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod