Adam Levine suferă de ADHD

Solistul trupei Maroon 5, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că suferă de deficit de atenţie/tulburare hiperkinetică (ADHD), o maladie din cauza căreia îi este dificil să-şi menţină puterea de concentrare pe perioade îndelungate.
Muzicianul american a filmat cu această ocazie un spot în cadrul campaniei "Own It", în care vorbeşte despre boala sa şi speră că această dezvăluire îi va inspira pe ceilalţi pacienţi din lumea întreagă, îndemnându-i să solicite ajutor medical de specialitate, informează site-ul music-news.com, citat de agenția Mediafax.

"Dacă cineva m-ar contacta şi mi-ar spune că ceea ce am spus eu l-a ajutat să-şi controleze mai bine boala - sau dacă cineva ar veni la mine şi mi-ar spune: «am nevoie de ajutor, ce îmi sugerezi?», atunci primul lucru pe care l-aş face ar fi să îi sugerez să ceară ajutor medical de specialitate.
Consultaţi un medic!"
, a declarat Adam Levine pentru Us Weekly.

Adam, care este logodit cu Behati Prinsloo, model al casei Victoria's Secret, vorbeşte în această reclamă despre lupta lui cu ADHD.
"Atunci când am fost diagnosticat prima dată cu ADHD nu a fost o surpriză pentru că aveam probleme cu puterea de concentrare în liceu", a spus el. "Iar acum, cred că oamenii remarcă ADHD-ul meu la vârsta adultă, în viaţa de zi cu zi. De multe ori pur şi simplu nu pot să fiu atent", a completat muzicianul.

Adam Levine a mărturisit, totodată, că a suferit în adolescenţă şi din cauza acneii, iar din acest motiv a ales să sprijine ProActiv, o companie care promovează o linie de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului.
"Îmi place să mă asigur întotdeauna că indiferent de produsele pe care le promovez sau de lucrurile despre care vorbesc, acestea reprezintă ceva cu care eu am avut o legătură personală", a adăugat muzicianul american.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut - "Songs About Jane", în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy, notează Mediafax.
Trupa americană a lansat patru albume de studio, care s-au vândut în peste 27 milioane de copii pe plan mondial.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod