Adam Levine, cel mai sexy bărbat în viață

Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în 1985.
Opţiunea din acest an a celor de la People a fost Adam Levine, solistul formaţiei rock Maroon 5 şi jurat al emisiunii "The Voice" de pe postul NBC.

Solistul, în vârstă de 34 de ani, care este logodit cu top-modelul Victoria's Secrets Behati Prinsloo, a declarat revistei People că a fost uluit de această veste, informează agenția Reuters, citată de Mediafax.

"Ca muzician, visezi să câştigi premii Grammy şi nu m-am aşteptat să câştig un asemenea premiu", a spus Adam Levine.

Printre câştigătorii din anii precedenţi, desemnaţi de revista People, se numără Channing Tatum, Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds, George Clooney şi Matt Damon.

De asemenea, Adam Levine a debutat în lumea filmului anul trecut, primind un rol în serialul de televiziune "American Horror Story".
Acesta a jucat în lungmetrajul "Can A Song Save Your Life?" (2013), cu Keira Knightley şi Mark Ruffalo, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Trupa Maroon 5, care a debutat în 2002 cu albumul "Songs About Jane", şi-a lansat al patrulea album, "Overexposed", în 2012.

Dintre piesele trupei fac parte "This Love", "She Will be Loved" şi "Moves Like Jagger", în colaborare cu Christina Aguilera.

În 2012, câştigătorul a fost actorul american Channing Tatum, notează agenția Mediafax.

Printre câştigătorii acestui titlu în anii precedenţi se numără Johnny Depp (2009 şi 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (2000 şi 1995).


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod