Acum ori niciodată - o poveste despre oameni, iubire şi pasiune

Vineri, 24 iulie de la ora 22:00, în premieră, într-un spatiu independent, mai précis la Godot Café Teatru se joacă spectacolul “Acum ori niciodată” de Valentin Krasnogorov. O producţie On Stage Theatre. Regia îi aparține lui Mihai Constantin, iar în distribuție îi avem pe: Șerban Pavlu, Mirela Oprișor, Nicoleta Lefter, Gheorghe Ifrim.

O comedie uşoară la prima vedere...  4 personaje, 2 cupluri şi o temă, pe cât de cunoscută şi “bătătorită” de toată lumea, în scris şi în viaţa reală, pe atât de specială ca abordare şi viziune:  Căsătoria şi familia. În esenţă - o comedie amară.

Conform statisticilor, în lumea de azi sunt mult mai multe divorţuri decât căsătorii fericite. Iar după un divorţ şi o altă căsătorie, de cele mai multe ori, nu vei deveni mai fericit. Cele patru personaje ale piesei sunt oameni obişnuiţi care se confruntă cu aceeaşi problemă.

O piesă care cu siguranţă place, fie pentru că ne regăsim adesea într-o astfel de poveste, fie pentru dialogul extrem de antrenant în care e scris, fie pentru replicile savuroase care îţi rămân întipărite în memorie...

ACUM ORI NICIODATĂ e o poveste despre oameni, iubire şi pasiune, despre relaţii şi prietenie, despre căsătorie şi monotonie, despre societate şi reguli…despre  atâtea altele, pe care le veţi descoperi atunci când veţi vedea acest spectacol.  E un scenariu...

ca în viaţă. Pentru a vă păstra un loc cât mai bun, așteptăm rezervările voastre la numărul de telefon: 0736 414 244

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod