Actriţa Tori Spelling, naştere cu complicaţii: "Mai aveam puţin şi muream!"

Tori a luptat din răsputeri pentru copilul ei, chiar dacă la un moment dat totul părea pierdut, iar ea ajunsese în ghearele morţii. "Am fost în infern, apoi m-am întors", a declarat ea.

Tori a luptat din răsputeri pentru copilul ei, chiar dacă la un moment dat totul părea pierdut, iar ea ajunsese în ghearele morţii. "Am fost în infern, apoi m-am întors", a declarat ea.

Actrița a născut în august un băieţel, Finn Davey, al patrulea copil al actriţei cu soţul său, Dean McDermott.

A fost un moment fericit, dar foarte greu. Într-un interviu publicat de revista US Weekly, actriţa a mărturisit că sarcina a fost la un pas să o ucidă. "Am fost aproape să mor!", a mărturisit ea.

Sarcina avea 20 de săptămâni când Tori a fost diagnosticată cu placenta previa, o anomalie care se produce atunci când placenta acoperă cervixul (partea inferioară a uterului sau a vezicii urinare) şi provoacă hemoragie internă.
Actriţa californiană a povestit şi momentul în care a înţeles că este în pericol: s-a trezit la 6 dimineaţa cu sângele curgându-i pe picioare şi i-a spus fiicei sale, Stella - "Cheamă-l repede pe tati".

Vedeta în vârstă de 39 de ani a ajuns imediat la spital, unde a urmat timp de 10 săptămâni un tratament, apoi a petrecut patru luni la pat, odihnindu-se.

În 30 august, a venit pe lume Finn Davey McDermott, al patrulea copil al său.

"Când mi l-au pus în braţe am simţit ceva de genul 'am reuşit!'. Avem o legătură nebună. Am fost împreună până în iad şi înapoi", a mărturisit Tori.

Emoţiile nu s-au oprit aici, însă. La trei săptămâni după naştere, vedeta din "Beverly Hills 90210", cicatricea operaţiei de cezariană s-a rupt, iar Tori a fost operată de urgenţă.

În interviul din US Weekly Tori Spelling a mai spus că temerea cea mai mare pe care a avut-o a fost atunci când i s-a spus că ar putea să moară şi a realizat că ar putea să-şi lase fără mamă cei trei copii - Liam (5 ani), Stella (4 ani) şi Hattie (12 luni). "Îmi amintesc că ma gândeam: Nu pot să las trei copii în urma mea".

Perioada lungă de spitalizare a fost traumatizantă. Multe întrebări care-i rodeau mintea, o teamă ce-i dădea târcoale şi dorul de casă, de ai ei şi de viaţa normală.

A marcat-o mult şi faptul că a lipsit de la festivitatea de deschidere a anului şcolar la care participa fiul ei, Liam, dar şi la aniversarea de patru ani a lui Hattie.


Cu toată puterea de care a fost în stare, Tori s-a gândit şi la "cel mai rău scenariu": "Am început să mă gândesc: la ce vârstă încep copiii să-şi aducă aminte? Liam îşi va aminti de mine, dar Stella? Ştiam că Hattie nu avea cum. Mă gândeam dacă e bine să fac nişte înregistrări video pentru ei."

Venirea pe lume a fiului ei a meritat toate sacrificiile. Inclusiv acela de a nu o putea creşte pe Hattie de la vârsta de cinci luni, dar şi primul cuvânt al fetiţei, "dada". Practic, micuţa era mai mult dependentă de tatăl ei decât de mamă.

Tori a confirmat că este însărcinată cu cel de-al patrulea său copil în luna martie, la cinci luni după ce o născuse pe Hattie. "Dean, Liam, Stella, Hattie şi cu mine suntem încântaţi să vă anunţăm că un alt mic McDermott este pe cale să vină pe lume!", a scris la momentul respectiv, pe site-ul său, actriţa.

"Suntem cu adevărat binecuvântaţi că un alt înger ne-a găsit", a mai scris ea atunci.

Tori Spelling (39 de ani) şi Dean McDermott, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling.

Actriţa a născut-o pe Hattie, mezina cuplului, în octombrie 2011. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Stella Doreen, născută în mai 2008, şi un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007.
De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, în vârstă de 12 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de cinci ani, din prima căsătorie, notează Mediafax.



Tori Spelling şi Dean McDermot erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005.

Tori a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox.

De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills".
În 2008, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".

În prezent, cuplul apare în reality show-ul "Tori & Dean: sTORIbook Weddings", difuzat pe site-ul Oxygen.com.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod