Actriţa americană Kristanna Loken vine in Romania

Actriţa americană Kristanna Loken, cunoscută pentru rolul principal negativ din Terminator 3, acolo unde a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, va ateriza miercuri seară pe aeroportul Otopeni.

Joi va fi prezentă la lansarea Fit4You Luxury Orhideea, urmând ca de week-end-ul să şi-l petreacă pe litoral, unde este invitata special la gala Superkombat de la Mamaia. În vârstă de 35 de ani, Loken revine după un deceniu în ţara noastră după ce în 2005 a filmat pentru pelicula "BloodRayne", unde a fost rol principal şi în care au jucat mai mulţi români, printre care şi Daniela Nane.

"Abia aştept să îmi revăd prietenii vechi. Din păcate, ultima oară nu am apucat să vizitez prea multe.

Aveţi o ţară foarte frumoasă", a declarat actriţa, care va locui, pe perioada sejurului, într-un apartament de lux la hotelul Phoenicia. Joi, de la ora 18:00, vedeta de la Hollywood va tăia panglica la lansarea Fit4You Luxury din cadrul Orhideea Gardens şi va testa noua tehnologie în materie de antrenament prin electrostimulare VisionBody Wireless EMS sub îndrumarea lui Mircea Brânzei proprietarul Fit4You.

Sistemul lansat de curând în România a devenit una dintre cele mai populare metode de pregătire printre vedete, Inna, Bianca Drăguşanu, Roxana Nemeş şi Claudia Ghiţulescu alegând să îl folosească pentru a se menţine în formă.

Ulterior, Loken va fi invitată la un dineu de Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, alături de mai multe personalităţi din sport, film şi lumea afacerilor, iar vineri dimineaţă va pleca spre mare, acolo unde de la ora 16:00 va urmări, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, cântarul oficial al sportivilor care vor lupta sâmbătă în gala de la Piaţeta Cazino.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod