Accesul fanilor la concertul Metallica

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Accesul fanilor la concertul Metallica

Aproximativ 24.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care Metallica il va sustine miercurea aceasta in Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni.

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Posesorii biletelor pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr.
Lister, iar cei care detin bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott).

Posesorii de bilete in Gazon B trebuie sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia, se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme.
 
Este interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto profesionale, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase.
De asemenea, spectatorii nu trebuie sa vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist, etc.).

In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar.
Pretul unui jeton este de 2,5 lei, acestea putand fi procurate de la casieriile din stadion.

La concertele Metallica, Lenny Kravitz si Iron Maiden, din cauza temperaturilor foarte ridicate, va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani pe gazon.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod