Abigail Budak singura artistă româncă nominalizată la Premiile IMEA 2015!

Plecată de aproape 16 de ani din România și stabilită în Sacramento – California, artista și compozitoarea Abigail Budak, originară din Oradea, a fost fericită să afle că este singura artistă româncă nominalizată la Premiile IMEA 2015 (International Music and Entertainment Association Awards) care au loc la Marietta Performing Arts Center din Atlanta / Georgia / SUA.

Anul acesta, pe 24 octombrie, va avea loc cea de-a treia Gala IMEA 2015, iar voturile  pentru artiștii nominalizați sunt așteptate până pe data de 7 octombrie. Abigail își îndeamnă astfel fanii din România să o voteze până la data limită impusă de către organizatori, căci este singura artistă româncă nominalizată la două categorii IMEA 2015, mai precis: “Pop Entertainer of the Year” și “Pop Artist of the Year”. Dacă voturile publicului îi vor fi favorabile, atunci Abigail Budak are toate șansele să urce pe scena Galei IMEA 2015 alături de artiști cunoscuți precum Lily Lambert, Alisa Star, Katie Perkins și mulți alții!
 
Am nevoie de votul vostru pentru premiile IMEA (International Music and Entertainment Association) 2015! Până la data de 7 Octombrie !!! Click pe link-ul de mai jos, mergeți la Voting, alegeți Music, introduceți adresa de email și marcați la rubricile 30,31,32 în dreptul numelui meu / melodia “Take me higher”.  Vă mulțumesc din suflet!!! http://www.imeaawards.com/vote/music/ 
”, a scris Abigail Budak pe pagina ei personală de Facebook.

Abigail Budak a plecat din România, fiind câștigatoare la Loteria Vizelor pentru SUA.

Ea a fost descoperită de Irina Loghin în timpul unui turneu pe care cântăreața de muzică populară l-a avut peste Ocean. Astfel ea a ajuns să se lanseze în România, aici unde a lansat trei piese. În Sacramento, artista este  și președintele comunității de români, “Asociația Romanian Community Center of Sacramento”.

Link “Take me higher”: http://www.youtube.com/watch?v=f95qXVdAYkc

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod