A murit saxofonistul Dan Nedelcu de la Divertis!

Dan Nedelcu, saxofonist şi unul dintre membrii trupei Divertis, a decedat joi dimineaţă în urma unei forme rare de cancer la mâna dreaptă.

Dan Nedelcu, saxofonist şi unul dintre  membrii trupei Divertis, a decedat joi dimineaţă în urma unei forme rare de cancer la mâna dreaptă.

Dan Nedelcu, supranumit DAX, a fost operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urmă cu doi ani, evoluţia sa pe termen scurt fiind bună.Ulterior, a mai fost operat încă o dată la Viena cu sprijinul financiar al colegilor de breaslă. În ultimele luni, boala lui a recidivat şi a ajuns la metastaze, inclusiv la plămâni, relatează cotidianul Adevărul.

"L-am văzut acum trei săptămâni, când am filmat pentru «Serviciul Român de Comedie».

Era din ce în ce mai slăbit, dar el a cântat până în ultima clipă. Dumnezeu mai greşeşte câteodată, mai greşeşte. A greşit şi pentru că l-a luat pe Dax, cu două zile înainte ca fiica lui să împlinească 3 ani", a declarat Toni Grecu.

Prietenul în braţele căruia s-a stins a povestit că, miercuri seară, Dax s-a simţit rău şi a chemat medicii, care i-au administrat un calmant. După doar trei ore, însă, a decedat, informează stirileprotv.ro.

Dan Nedelcu era diagnosticat cu o formă rară de sarcom sinovial malign la antebraţul drept, având diagnosticul final de "tumoră părţi moi antebraţ drept", mai precis cancer, relatează Mediafax.

El a fost operat de profesorul Ioan Lascar la Spitalul de urgenţă Floreasca din Capitală în iulie 2010.

Totodată, a suferit o intervenţie chirurgicală la mână în Turcia şi avea speranţe că se va face bine.
"Mă aşteaptă în continuare o perioada grea, însă, cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu susţinerea voastră, a tuturor, voi trece cu bine peste această încercare", scria Dax pe blogul lui în septembrie 2010.

Dan Nedelcu era căsătorit şi avea o fetiţă.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stef pe 11 Iun 2012, 09:26
    Dax

    Trist.. foarte trist. Tipul era foarte bun, un adevarat talent intre romani. Observati cum se duc toti oamenii buni de la noi din tara? :(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod