A murit Madalina Manole

de Georgiana Dorobanțu, 14 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
A murit Madalina Manole
Artista Madalina Manole a fost gasita decedata in aceasta dimineata in locuinta sa din Otopeni, potrivit realitatea.net.
 
Aceasta a murit in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Incidentul a fost anuntat in jurul orei 6:30 chiar de sotul solistei, Mircea Petru.
Potrivit primelor informatii, artista si-a luat viata la domiciliul din Otopeni.


Principala ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea, intrucat Madalina Manole a luat mai multe medicamente. Nu se stie, deocamdata,  ce fel de pastile.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • judecatorul de serviciu pe 15 Iul 2010, 15:43
    stiri

    Lasati-o sa se odihneasca in pace si sa duca cu ia toate secretele pe care le-a avut ! Nu este nici prima si cu siguranta nu va fi nici ultima care procedeaza asa. Presa este vinovata de toata mizeria asta. S-a ajuns sa se dispice firul in patru de tot felul de neaveniti. La fel procedati si cu politicienii. Asta e rezultatul muncii voastre, al celo din presa (luati bani sa publicati orice numai sa se vanda). Mizerabil ! Cand veti avea condescendenta fata de semeni ! In Romania probabil, NICIODATA. Inca odata rusine pentru tot ceea ce faceti zi de zi (99% din articole sau reportaje sunt exagerate si in niciun caz nu prezinta realitatea). Tot Basescu e de vina !

    0
    0

  • Raluca pe 14 Iul 2010, 16:55
    Dumnezeu s-o odihneasca!

    am crescut pe muzica ei....pacat..dar cine stie oare ce se ascunde in spatele acestui gest?....cata durere si ratacire....

    0
    0

  • Avrigean Ana pe 14 Iul 2010, 16:45
    A mai cazut o stea!

    A mai căzut o stea MĂDĂLINA MANOLE! Părerea mea este ca nu trebuia sa facă asa ceva după ce și-a dorit atât de mult un îngeraș de copil!

    0
    0

  • Denise pe 14 Iul 2010, 16:40
    madalina

    Fata asta nu avea toate tiglele pe casa!! Pana acum cativa ani spunea ca visul ei este sa aiba un copil, iar acum uite ce a facut...l a lasat pe micut orfan!! Tb sa nu ai creier ca sa faci asa ceva !!

    0
    0

  • flavia pe 14 Iul 2010, 16:27
    .....condoleante............

    CONDOLEANTE FAMILIEI .... si pacat de acel copil care atunci cand va fi mare va intreba ' UNDE ESTE MAMA MEA, SI DE CE M-A PARASIT' imi pare sincer rau si in inima mea MADALINA MANOLE nu va muri ci va ramane acolo unde ii este locul.

    0
    0

  • VALERIAN pe 14 Iul 2010, 13:18
    Mesaj Pt. MADALINA

    Pentru Madalina Nu trebuia sa te desparti de noi asa...mai ales de fiul tau ,va intreba candva de tine :cine a fost mama ?,de ce a plecat?,n-ai sa-l mai poti mangaia....trist...! Pt. mine artista Madalina Manole n-a murit ,o voi asculta mereu cu placere ....

    0
    0

  • ana pe 14 Iul 2010, 12:23
    SOC

    Eu ma tot intreb de ce? Sunt intr-o continua stare de soc decand am aflat teribila veste.CONDOLEANTE FAMILIEI.Instinctul matern trebuia s-o intareasca si familia trebuia sa-i fi fost mult mai aproape deoarece se spune ca pe 17 iunie a fost dusa la spital deoarece luase o doza prera mare de medicamente ...unde exista o "buba" si familiei trebuia sa-i de-a mai mult de gandit...Nu acuz pe nimeni dincontra vorbesc asa deoarece pt. ca ma repet sunt extrem de socata...DUMNEZEU SA O IERTE SI SA-I ODIHNEASCA SUFLETUL

    0
    0

  • Ana Maria pe 14 Iul 2010, 12:14
    Dumnezeu sa o odihneasca in pace

    sincer imi pare foarte rau..o adevara femeie si cantareata ..condoleante si sa-i fie tarana usoara

    0
    0

  • Mariana pe 14 Iul 2010, 12:02
    Madalina

    Dumnezeu sa o ierte! Pacat de tineretea si frumusetea ei.

    0
    0

  • Alejandro pe 14 Iul 2010, 12:00
    Condoleante ...

    Imi pare rau, Dumnezeu sa o ierte ! condoleante familiei .

    0
    0

  • stefa pe 14 Iul 2010, 11:29
    Dumnezeu sa o ierte!

    sad,sad,sad,sad,sad….Sunt de-a dreptul socata!Dumnezeu sa o ierte si odihneasca-se in pace!!!!!!Condoleante familiei care a pierdut acest MARE OM SI ARTIST.

    0
    0

  • claudia pe 14 Iul 2010, 11:15
    :(

    Nu pot sa cred asa ceva....nu am cuvinte. Dumnezeu sa te odihneasca in pace draga mea! Mult curaj familiei sa treaca peste nenorocire.

    0
    0

  • ionut pe 14 Iul 2010, 10:30
    Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!

    Am mai pierdut un MARE OM! Ce o fi fost in sufletul ei numai Dumnezeu stie...!!! Dumnezeu sa o ierte!!!

    0
    0

  • bluecristina pe 14 Iul 2010, 10:15
    specluatii

    cand vrei sa te omori, te asezi undeva, nu pleci cu pastilele prin casa; poate i s-a facut rau, si-a luat pastilele si a plecat dupa un pahar cu apa... la TV se vehicula depresia post-partum (la doi ani dupa nastere), mai aude copilul ala peste cativa ani si ajunge sa creada ca ma-sa a murit din cauza sa... ar trebui mai multa decenta, a murit un om!

    0
    0

  • ellyssa74 pe 14 Iul 2010, 10:13
    ea ne-a unit

    eu si sotul meu avem poze cu madalina manole acolo ne-am cunoscut,ea ne-a unit,inca mai pastram si tricoul

    0
    0

  • Ana pe 14 Iul 2010, 09:17
    Dumnezeu sa o ierte!

    Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Fiind mama, nu pot sa inteleg acest gest. Pentru copilul tau trebuie sa fii tare si sa treci peste orice. Dar nu poti judeca pe nimeni. Nu stii ce este in sufletul fiecarui om. Pacat! Mare pacat!

    0
    0

  • Caius pe 14 Iul 2010, 08:59
    Aripi de Inger

    Zilele se scurg asemenea unui rau vijelios, iar noi, romanii, asistam in ultimul timp la pierderea unor fiinte dragi ce ne-au incantat deseori sufletele: A. Pintea, S. Iordache, L. Stoica, J. Constantin, Ovidiu Iuliu Moldovan etc. Oare de ce ei? Cu ce-au gresit? Nu au devenit celebri prin delapidare, certuri, talk-show-uri scandaloase. Nu au impus scaderea salariilor si cresterea TVA-ului, nu ne-au afectat negativ cursul vietii noastre efemere. Dimpotriva, prezenta lor era mereu o incantare, prezenta destul de rara, comparativ cu a altor vedete lipsite de talent, care ocupa ecranele deseori abuziv si se remarca prin greseli jenante de exprimare, lipsa de cultura si vocabular sarac. Munca la noul album, spectacolele si cresterea copilului au surmenat-o. Oare cati dintre cei care ne conduc destinele au probleme de surmenaj?...Muzica romaneasca e mai saraca acum! NU CRED CA S-A SINUCIS !!! Dumnezeu i-a daruit prea repede aripi... Fie ca Cel de Sus sa-i odihneasca sufletul!

    0
    0

  • sorin pe 14 Iul 2010, 08:50
    Despre Madalina Manole

    Condoleante Familei manole si celorlanti , este un soc pt toata ROMANIA :((:((:((:((:((:((:(( CONDOLEANTE

    0
    0

  • Ady pe 14 Iul 2010, 08:50
    O intamplare trista

    Sunt socata....nu imi vine sa cred ca s-a dus la o varsta cand atinsese apogeul; avea tot ce isi putea dori, dar pe de alta parte cine stie ce o framanta de a recurs la acest gest disperat; a lasat multe suflete triste in urma, copilul care d-abia trebuia sa prinda aripi ptr a zbura in viata: ea trebuia sa-i dea aceste aripi, nu sa i le franga. Dumnezeu sa o odihneasca!!!

    0
    0

  • NINA pe 14 Iul 2010, 08:46
    madalina

    sincer imi pare foarte rau pentru MADALINA, nu inteleg de ce si-a luat viata, era o femeie destul de frumoasa, avea o voce excepionala si mai ales ca avea si un copil care avea nevoie de ea.D-zeu sa o odihnesca.

    0
    0

  • miky pe 14 Iul 2010, 08:43
    :((

    nu imi pot revenii...e atat de socanta vestea...sa de-a dumnezeu sa fie o gluma...dak este adevarat dumnezeu s-o ohihneasca si s-o pedepseasca in acelas timp pentru un gest atat de lipsit de inima...ma doare sufletu' cand ma gandesc k un copil ramane fara mama....:(

    0
    0

  • Oana pe 14 Iul 2010, 08:34
    kjhdf

    Imi pare foarte rau pentru Madalina nu trebuia sa faca prostia asta trebuia sa se gandeasca ca lasa un suflet de copil in urma care este nevinovat.Pacat de copilul acela

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod