A murit Edward Herrmann

Actorul american, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele "Fetele Gilmore" şi "Cabinet de avocatură", dar şi pentru filme precum "Lupul de pe Wall Street" şi "Aviatorul", a murit miercuri, la vârsta de 71 de ani.
"Edward Herrmann, pe lângă faptul că a fost un actor desăvârşit, a fost şi un adevărat domn şi un erudit, dar şi o persoană incredibil de bună şi decentă. Ne va lipsi tuturor", a declarat managerul actorului, Robbie Kass, informează huffingtonpost.com.

Potrivit site-ului TMZ, citat de Mediafax, Edward Herrmann a murit într-un spital din New York, actorul fiind bolnav de cancer la creier.

Edward Herrmann a câştigat un premiu Emmy pentru rolul interpretat în serialul "Cabinet de avocatură/ The Practice", fiind însă foarte cunoscut pentru rolul lui Richard Gilmore, tatăl lui Lorelai, din serialul "Fetele Gilmore/ Gilmore Girls".

Edward Herrmann a avut o îndelungată carieră în cinema şi televiziune.
A jucat în filme precum "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", "Aviatorul/ The Aviator","Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club" şi "Richie Rich". De asemenea, a jucat în numeroase seriale de televiziune, între care şi "Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother", "Soţia perfectă/ The Good Wife" şi "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy".

Edward Herrmann a fost căsătorit de două ori, cu scenarista Leigh Curran şi cu Star Hayner (din 1992 până la decesul său), şi are două fiice şi un fiu vitreg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod