A mai ramas mai putin de o luna pana la Bucharest Gourmet Festival!

Bucharest Gourmet Festival isi propune sa transforme primul weekend din luna iunie a acestui an intr-o sarbatoare a artei gustului. Astfel, Bucharest Gourmet Festival, cel mai important eveniment dedicat culturii gastronomice si artei gustului, va avea loc in zona Drive-In din Baneasa Shopping City, in perioada 3-5 iunie 2016.
Bucharest Gourmet Festival va include zone principale, ce vor creiona un peisaj gastronomic unic si vor oferi publicului o experienta culinara de neuitat:  Street Food, International Cuisine, Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, Grill & BBQ, Sweets, Drinks Lounge, Deli, Electrolux Gourmet Arena, Live Music Stage.

Vizitatorii vor putea face o incursiune printre cele mai renumite restaurante din Bucuresti si tara. Printre cei ce si-au anuntat deja prezenta la Bucharest Gourmet Festival se Numara Furculision, Bacania Veche, Vatra Neamului, Cherhana Jurilovca, Pescarus, Biutiful, Taj, Hard Rock Café,  Restaurantul Grand Combo, Red Angus Steakhouse, Switch.eat, Simbio, Burger Van, Furgoneta, Peste Paine, Butoiul cu inghetata – Maia, Hadar Chalet, Taramul condimentelor, Bacania ROD, Norma, Playbake by Eliza Gutau, Zobuian, SanThé.

Bucharest Gourmet Festival le va da ocazia vizitatorilor sa aiba parte de experiente culinare desavarsite, dar si de sfaturi si sugestii cu privire la utilizarea celor mai noi tehnici de preparare pentru a obtine rezultate remarcabile in bucatarie.
Festivalul se va desfasura pe o suprafata de aproape 2 hectare si, alaturi de produse oferite de restaurante de lux, crame celebre, bistrouri moderne, cofetarii sau food truck-uri, va gazdui si o multime de alte activitati ce vor permite celor prezenti sa paseasca in toate dimensiuniile lumii gourmet: live cooking shows cu cei mai importanti chefs din Romania, workshop-uri pe teme culinare, ateliere de gatit pentru copii, degustari de vinuri etc.  

Pentru ca Bucharest Gourmet Festival va fi un rasfat pentru toate simturile, nu va lipsi nici muzica de calitate.
Timp de 3 zile, publicul prezent va putea asculta unele dintre cele mai interesante proiecte muzicale locale ce vor aduce cu sine prestatii live din zonele electro-acoustic, jazz sau swing, gandite special pentru acest festival.  

Biletele de acces la Bucharest Gourmet Festival sunt disponibile online pe www.gourmetfestival.ro si www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la preturile de 15 lei pe zi si 30 de lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival, la care se vor adauga 2 lei reprezentand comisionul de ticketing si procesare.
Copiii sub 14 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit la Bucharest Gourmet Festival.

Site oficial: www.gourmetfestival.ro 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod