A mai ramas doar o luna pana la concertul Shakira

8 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
A mai ramas doar o luna pana la concertul Shakira din Piata Constitutiei, Bucuresti, iar fanii care inca nu si-au achizitionat bilete au sansa de a prinde un loc mai aproape de scena doar daca se grabesc! Shakira va reveni in Romania pe data de 7 mai, in cadrul turneului mondial “The Sun Comes Out”, unul dintre cele mai spectaculoase si de success turnee din cariera artistei.  

In doar cateva saptamani de la punerea in vanzare a biletelor, prima categorie este aproape de sold-out! Zona Golden VIP, situata cel mai aproape de scena, a fost si cea mai dorita, sectoarele A si B fiind vandute integral in primele trei zile, urmate de C, D si E in doar o saptamana! Dupa Golden VIP, biletele din Gazon A sunt urmatoarele cele mai “vanate” de catre fanii Shakira, aceasta categoria urmand a fi cel mai probabil epuizata cu mult inainte de data concertului.
 
Cei care doresc sa cumpere bilete in categoriile ramase disponibile, o pot face online, pe www.myticket.ro, sau in reteaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si The Ark (Uranus 150). La acest moment mai sunt disponibile bilete in toate categoriile de pret - golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, urmata de categoria de 280 lei (tot cu loc), gazon A – 180 lei si gazon B - 120 de lei – dar in anumite categorii numarul locurilor ramase este limitat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod