A incetat din viata, Luminita Stoianovici

21 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
A incetat din viata, Luminita Stoianovici

Actrita de teatru si film, regizoare, profesoara si traducatoare, indragita actrita Luminita Stoianovici, s-a stins din viata, azi 21 noiembrie, la ora 3.35. Slujba de inmormantare va avea loc luni, in foaierul Teatrului National din Timisoara, locul in care si-a petrecut cea mai mare parte din viata.  

Luminita Elena Stoianovici – actrita care ne-a impartasit din marea ei frumusete sufleteasca de-a lungul anilor, din experienta sa de viata, cea care avea intotdeauna cate un zambet pentru noi, a fost doborata de o boala necrutatoare, dupa o lunga, grea si nedreapta suferinta.


Pentru cei care nu au avut onoarea sa o vada in vreunul dintre rolurile interpretate in nenumarate piese de teatru si productii cinematografice,  pe care le-a interpretat de-a lungul carierei, Luminita Stoianovici este personajul "Nuti" din serialul "Vointa de femeie", difuzat de Kanal D.

Este cea care ne-a fost alaturi vreme de cateva saptamani, pe micul ecran in serialul "Vointa de femeie", este actrita care ne-a daruit clipe de bucurie, interpretand in modul unic, exceptional rolul prietenei si confidentei Anei (Catalina Mustata).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 21 Nov 2008, 19:44
    cea mai talentata

    a fost cea mai talentata din promotia 1984.....Dumnezeu sa ti tina sufletul in palma, Om Bun!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod