A inceput "Miscarea de reciclare"

15 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
A inceput

"Miscarea de reciclare" este o campanie nationala care are ca scop constientizarea si informarea publicului cu privire la reciclarea ambalajelor si a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice.

Programul, desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului, se va derula pana in luna septembrie si va include actiuni - concerte pentru public si evenimente de strada - care se vor desfasura in 12 localitati din tara. Primele orase unde va poposi caravana "Miscarea de Reciclare" sunt Galati si Iasi, pe 20, respectiv 27 iunie.
Membrii trupelor Directia 5, Sarmalele Reci si Timpuri Noi vor transmite mesajul "Miscarii de Reciclare", pe parcursul derularii intregii campanii.

Evenimentul de lansare a avut loc joi seara (n.r. 11 iunie) si s-a bucurat de prezenta multor personalitati, printre acestea numarandu-se: Alexandru Sassu, presedinte-director general al TVR, Nicolae Nemirschi, ministrul mediului, Mura Frinculescu, coordonator TVR 3, Ramona Badescu, Liana Stanciu, Mihai Georgescu (Bere Gratis), trupa Animal X, dar si directori de asociatii de colectare si reciclare a deseurilor.


Postul de televiziune TVR 3 va transmite intregul program al actiunilor de reciclare, dar si rezultatele campaniei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod