A fost creată rochia perfectă: se potrivește oricărei siluete!

Rochia midi, de culoarea vișinei putrede, scoate în evidență liniile feminine


Culoarea "burgundy" este un factor cheie atât la locul de muncă, cât și la o întâlnire galantă. Zena O"Connor expertă în teoria culorii notează că această culoare este optimă pentru a merge la o întâlnire având în vedere că transmite încredere, forță și pasiune. Modelul este și o miză sigură la un interviu pentru un loc de muncă. Rochia provoacă o impresie bună fără să concentreze atenția asupra ținutei în mod special, ci asupra persoanei care o poartă, relatează ziarul citat de Agerpres.

Pe scurt este ideală pentru orice tip de ocazii, având în vedere că menține linia insinuării, oferind o notă sexy, fără să transmită însă un mesaj greșit.

De aceea creatoarea a considerat-o potrivită pentru o femeia activă, care trebuie să meargă în aceeași zi la serviciu, la un cocteil și la o cină romantică, totul în decurs de 12 ore fără să aibă timp să se schimbe.

Această rochie "perfectă" satisface așteptările multor persoane și a devenit ținta uneia din campaniile de marketing cele mai eficiente din ultimul timp. Prețul rochiei este de 299 de dolari (220 de euro) și, deși pare piperat, primul stoc oferit de magazinul online al creatoarei Sacha Drake, s-a epuizat imediat.



Foto: La Vanguardia

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod