A avut loc prima editie Megastar 3

27 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
A avut loc prima editie Megastar 3

Sambata seara, 25 octombrie 2008, a avut loc prima editie Megastar 3. Dedicata hiturilor din anii 2000, concursul a fost deschis de Laura, Raluca si Jo, care au reusit sa impresioneze juriul cu piesa "Free your mind", a celor de la En Vogue. Pentru prestatia lor, fete au obtinut doua note de 9 si doua de 10.

Au urmat apoi Paula, Cristina Bondoc, Oana si Bogdan. Juriul a fost incantat sa o revada pe fosta finalista Megastar 1, dar melodia intrepretata de cei patru concurenti, "Mas que nada" a celor de la Black Eyes Peas, nu a reusit sa le aduca decat 32 de puncte, clasandu-i pe locul trei, la egalitate cu grupul format din Mara si cele doua Elena din Tulcea.



Emotiile si-au spus cuvantul in cazul celor patru oradence. Alexandra, Aida, Lorena si Brigitta Balogh, au obtinut unul dintre cele mai mici punctaje cu melodia "Superstar" a Jameliei.

O surpriza neplacuta pentru juriul Megastar a fost prestatia grupului format din Cristina Salateanu, Nick si Daria. Piesa "Wait a minute" a primit din partea juriului cele mai mici note din concurs.

Adrian Despot a notat interpretarea cu 3, dar cel mai exigent s-a dovedit a fi Virgil Iantu, care nu le-a oferit decat nota 1.

Aura Urziceanu le-a acordat celor trei un 7 pentru incurajarea, singurul care nu a avut aproape nimic de reprosat, din punct de vedere coregrafic a fost Razvan Mazilu, care le-a acordat nota 8.

La extrema cealalta, in fruntea clasamentului s-au situat grupurile formate din Amir, Mihai si Claudiu, respectiv Loredana, Mihaela, Deea si Brigitta Szebenyi, fiind foarte aproape de a obtine primele linii de 10 din concurs. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat, Virgil oferind ambelor trupe cate un 9.


Andi, Alex si Razvan au fost la un pas de primul loc pe podium, dar cele 38 de puncte primite din partea juriului i-au clasat doar pe pozitia a doua, la egalitate cu finalistele care au deschis competitia.

Nu au lipsit de la acesta editie nici momentele amuzante de la preselectii, dar nici cele mai importante evenimente traite de concurenti atat in casa Megastar cat si la repetitii.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod