"89.89..." - Arta, sex, putere cu Alexandru Radvan si Levente Benedek

24 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Marti, 25 noiembrie 2008, de la ora 18:00, o noua dezbatere din seria Arte Martiale de la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru nr.38, Bucuresti) ii are ca protagonisti pe artistii Alexandru Radvan si Levente Benedek.

Alexandru Radvan si Levente Benedek au fost implicati recent, via mass media, intr-un scandal care a depasit cu mult granitele restrinse ale lumii artei. Expozitiile recente ale celor doi artisti (Alexandru Radvan la Bochum, Levente Benedek la Atelier 35 din Bucuresti) au fost considerate manifestari de o violenta obscenitate, susceptibile sa afecteze chiar imaginea romanilor.

La Artele Martiale din aceasta luna va fi cautata miza reala atat a intreprinderilor celor doi artisti, cat si a atacurilor la adresa acestora in mass media. Vor fi discutate relatiile dintre obscenitate si spatiul public, dintre obscenitate si politica si acelea dintre obscenitate si credinta religioasa. Alexandru Radvan si Levente Benedek vor contribui la incercarea de a intelege reprezentarile actuale asupra raporturilor dintre sex si autoritate, dintre sex, putere, exces si succes in arta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod