63% dintre romance aleg inghetata in locul sexului

6 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
63% dintre romance aleg inghetata in locul sexului

Aproape doua treimi dintre romance ar alege o inghetata in locul unei partide de sex, arata rezultatele unui studiu realizat de Magnum. La polul opus sunt barbatii. 66% dintre reprezentantii sexului tare ar alege negresit partida de sex.  

Cele mai multe iubitoare de inghetata se afla in Oradea, unde peste 80% dintre femei, indiferent de categoria de varsta, prefera acest desert unei partide de amor, la polul opus aflandu-se Iasiul, unde 87% dintre femei ar prefera sa faca sex decat sa manance o inghetata.


In schimb, potrivit aceluiasi studiu, barbatii din Iasi se pare ca nu le impartasesc in aceeasi masura interesul pentru sex. Numarul barbatilor din Iasi care declara ca prefera inghetata unei partide de amor este de doua ori mai mare decat al femeilor care marturisesc acelasi lucru.

Bucurestencele sunt printre cei mai mari fani ai inghetatei. Aproape 80 dintre femeile de peste 21 de ani declara ca prefera inghetata unei intalniri "fierbinti". Fetele sub 21 de ani din Capitala se pare ca sunt mai putin "cuminti", 30% dintre acestea sustinand ca ar alege partida de sex.


Clujul se imparte aproape in mod egal intre iubitorii inghetatei si cei care prefera sexul. E drept, potrivit studiului Magnum, femeile declara intr-o proportie mai mare decat barbatii ca prefera inghetata sexului.

In schimb, la Brasov, atat barbatii, cat si femeile declara ca ar alege o partida de amor in locul unei inghetate. Aproape 65% dintre barbatii brasoveni si peste 55% dintre brasovence au declarat in cadrul studiului Magnum ca prefera sexul.

La Timisoara se pare ca exista o diferenta considerabila intre generatii.
Daca femeile de peste 35 de ani sustin in proportie de 86% ca prefera inghetata in locul sexului, 57% dintre fetele sub 21 de ani se declara in favoarea unei partide de amor.

Cei mai multi amatori de inghetata se regasesc la Oradea in randul tinerilor sub 21 de ani, un procent insemnat de iubitori ai inghetatei inregistrandu-se si la Constanta printre barbatii trecuti de 35 de ani.  

Studiul a fost realizat in perioada 30 iunie – 30 iulie, pe un esantion de 70.000 de femei si barbati din Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca.
Studiul a fost realizat pe trei categorii de varsta: persoane pana in 21 de ani, intre 21 si 35 de ani si peste 35 de ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jordan pe 7 Aug 2009, 19:33
    no icecream

    Am participat si eu la sondaj...dar nu am ales inghetata;))....

    0
    0

  • andra pe 7 Aug 2009, 14:49
    articol

    E unul dintre cele mai proaste articole pe care le-am citit vreodata. E scris de vreo fetita de 14 ani? Doar asa imi explic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod