5000 de oameni vor pune in scena show-ul VUNK “Un Nou Univers”

La cel mai mare eveniment multimedia al anului, pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

5000 de oameni vor face parte din echipa VUNK care va pune in scena cel mai mare eveniment multimedia al anului, concertul “Un Nou Univers”, de la Sala Polivalenta, de pe 7 octombrie si aceasta pentru ca fiecare spectator va avea ocazia “sa fie parte creativa” a show-ului “si nu doar observator”, dupa cum spune Cornel Ilie.

Acest lucru este posibil pentru ca trupa VUNK ofera publicului, in premiera in Romania, ocazia de a patrunde intr-Un Nou Univers printr-o scenografie digitala interactiva: “Este un concept pe care il incercam pentru prima data in cel mai mare si mai ambitios spectacol al nostru si cred ca este o premiera pentru showurile din Romania.

In timpul concertului spectatorii vor putea alege si schimba partea vizuala de pe scena, pentru o parte din momentele spectacolului. Ne vom juca cu prezenta lor de spirit, cu rapiditatea cu care fac alegeri si cu creativitatea lor”, explica liderul trupei VUNK.

Intre scena si public nu va mai exista nicio bariera, VUNK si fanii sai vor construi impreuna “Un Nou Univers”, in care fiecare dintre cei prezenti va avea un rol foarte important. “Acolo, in sala, in timpul spectacolului, toti avem ceva in comun - lumea si povestea pe care o construim impreuna.

Ne ajutam unii pe altii sa ne cunoastem mai bine, sa cream un spectacol si mai interesant, care devine surprinzator nu doar pentru fanii din sala, dar si pentru noi cei de pe scena, nestiind mereu ce urmeaza sa se intample. Spectatorii au ocazia sa schimbe spectacolul dupa instinctul lor”, explica liderul trupei VUNK.

Prin concertul de pe 7 octombrie, trupa VUNK ofera fanilor sai nu numai un spectacol revolutionar pentru showbiz-ul romanesc, in care va folosi, in premiera, scenografia digitala interactiva si filmarea 360 de grade, ci le va da acestora si semnalul prin care vor ajunge intr-Un Nou Univers: “E timpul sa te intorci.

La tine.” Iar primul pas va fi facut alaturi de Vunk, in momentul cand 5000 de oameni se vor transforma din publicul care urmareste show-ul in cel care il creeaza. “Mai important este ca vom fi o echipa de vreo 5000 de oameni. Ne vom bucura impreuna, vom tacea in cor atunci cand ni se va taia respiratia de emotie, vom exploda impreuna cand toate efectele pirotehnice si laserele vor umple sala de culori si lumina, vom dansa si vom canta vers cu vers impreuna. Nu stiu cum se va vedea din sala, dar noi, de pe scena, avem si noi parte de un spectacol vazut in sala, creat de cei din public si acesta este minunat!”, spune Cornel Ilie.

Biletele la concertul VUNK “Un Nou Univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalenta au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, in benzinariile OMV și online pe www.iabilet.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod