5 ani de la moartea lui Michael Jackson

Fanii nu l-au părăsit niciodată pe regele muzicii pop


Apoi, grupul Sony şi avocaţii familiei Jackson au semnat un contract de 200 milioane de dolari, potrivit publicaţiei Wall Street Journal, ce prevede lansarea a şapte albume în zece ani.

Acorduri au fost semnate şi cu compania Cirque du Soleil, pentru un spectacol-turneu, intitulat "Michael Jackson the Immortal World Tour", şi un spectacol permanent la Las Vegas, intitulat "Michael Jackson One", la cazinoul Mandalay Bay.

500de milioane de dolari totalizau datoriile lui Michael când acesta a decis să înceapă turneul
Luna trecută, starul american a ajuns din nou, prin intermediul unei holograme, pe scena de la Billboard Music Awards.
Holograma a prezentat silueta artistului, cântând şi dansând pe ritmurile piesei sale "A Slave to the Rhythm", înregistrată în 1991 şi inclusă în albumul postum "Xcape", lansat în luna mai. Primul album postum al megastarului, "Michael", a fost lansat în 2010.

Pentru Zack Greenburg, cifrele sunt echivoce: "S-au obţinut peste 700 milioane de dolari în cinci ani. În acest interval de timp, niciun artist în viaţă nu a putut măcar să se apropie de această cifră".

"Fără a încerca să aflăm unde se ascunde spiritul «regelui muzicii pop», un lucru este cert: brandului Michael Jackson îi merge foarte bine", a adăugat el.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod