5 ani cu Mandinga

Facebook Twitter Comenteaza
5 ani cu Mandinga

Mandinga, numita si "La Orquesta de Salsa", va implini in luna aprilie cinci ani de existenta. Membrii trupei au hotarat sa celebreze acesti cinci ani in stil mare: o petrecere-maraton de trei zile, intre 4 si 6 aprilie. Evenimentul aduce si o premiera mondiala: la aceasta petrecere, vor fi prezenti toti cei trei frati Vasquez, legende vii ale muzicii si dansului salsa - Johnny, Louis si Amadito ("The Golden Stick from Buena Vista").
Locatia aleasa este sala unui hotel de patru stele - Grand Ballroom de la Rin Grand Hotel.

Membrii trupei (Alex - trompeta si voce, Bazooka - timbale, percutie, Florin - bass si voce, Chupi - tobe, percutie, voce, Omar Secada - clape, Ella - voce, Zah - saxofon, Tony - trombon, Alejandro - voce si El Nino – percutie, impreuna cu Elena si Simona, cele doua dansatoare) se pregatesc de pe acum pentru marele eveniment ale caror gazde vor fi.
Cele trei zile sunt presarate cu intalniri pentru iubitorii de salsa si latino, aflati la diferite grade: amatori, pasionati, profesionisti. Astfel, in afara de petreceri, la Mandinga in vizita vor veni profesori de salsa din tara si din strainatate care vor sustine workshopuri, demonstratii de dans si un congres international de salsa.
Ultima seara, 6 aprilie, se va incheia cu un concert Mandinga & Guests.
Cu acest prilej, Mandinga va lansa si single-ul "Donde" - prima balada semnata Mandinga, ce va fi extras pe single, o prefata la urmatorul album.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod