30.000 euro pentru zâmbetele copiilor spitalizaţi din România

de Nicoleta Tarantus, 25 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
30.000 euro pentru zâmbetele copiilor spitalizaţi din România
Fundaţia CliniClowns România şi Ambasada Regatului Olandei la Bucureşti susţinute de Cameră de Comerţ şi Industrie Româno - Olandeză au organizat în data de 24 noiembrie 2010, la Casa Vernescu, Gala Charity Dinner.
 
Momentul de maximă atracţie al serii a constat într-o demonstraţie de artă culinara la care au participat Joseph Hadad, fostul bucătar al Madonnei şi al lui Robert de Niro şi invitatul special, Chef-ul olandez Henk Savelberg premiat cu o stea Michelin.
Cele două produse ce au rezultat din cooking show au fost scoase la licitaţie, organizatorii oferind astfel ocazia iubitorilor de haute cuisine să guste creaţiile.
 
Cel mai generos participant s-a dovedit Gică Popescu care a câştigat pentru soţia sa platoul realizat de Joseph Hadad contra sumei de 1.000 de euro, iar salata Savelberg a fost câştigată compania Eureko, care a oferit la sfârşitul cine caritabile şi un cec în valoare de 18.000 de euro.

 
"Misiunea Fundaţiei CliniClowns România este de a îmbunătăţi atât viaţa copiilor spitalizaţi din România precum şi a familiilor acestora aducându-le zâmbetul pe chipuri, pentru a depăşi suferinţa cauzată de consultaţiile şi tratamentele medicale uneori dureroase. Generozitatea companiilor prezente la Gala Charity Dinner se traduce în 10.000 de euro, bani care asigură activitatea fundaţiei pentru următorii 2 ani”, Martin Schiere, director executiv CliniClowns România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod