22 de ani de PRO FM s-au sărbătorit ÎN AER! Cei mai tari artiști au fost alături de DJ-ii PRO FM

Matinalul aniversar PRO FM cu Andrei Gheorghe, a fost transmis în direct de la aerodromul Clinceni!
Florin Goldic a stat alături de Andrei și i-a întâmpinat la sărbatoarea în aer pe cei mai tari artiști ai momentului, pe colegii săi, DJ-ii PRO FM, dar și pe câțiva ascultători norocoși care cu toții au sărit astăzi cu parașuta, la aniversarea a 22 de ani ON AIR!

Primul la apel a fost Dorian Popa. Întors din jungla africană fără teamă de înălțime, a sărit plin de entuziasm, în timp ce striga, din aer, La Mulți Ani, PRO FM! Alături de el, cea mai nouă și sexy voce din FM, Lariss.
Lor li s-au alăturat și Doru & George de la DeepCentral, care au sărit și ei în tandem.

Lui Dorian i-a placut atât de mult prima săritura cu parașuta în tandem, încât a făcut ce a făcut și a mai sărit o dată, alături de prietenul What’s Up. Adevărul este că What’s Up a fost atât de emoționat, încât aproape că ar fi rămas să cânte La Mulți Ani, PRO FM! de la sol! Îmbărbătat și ambiționat de Dorian, s-a aruncat și el, mărturisind ulterior că a fost experiența vieții lui.


Raluka a sărit și ea alături de DJ-ii PRO FM, Marius Onuc și Virgil Batista, după care a suflat în lumânările aniversare de pe tortul PRO FM. Cei mai curajoși s-au dovedit a fi băieții de la Maxim (Alexander și Bogdan), care au sărit alături de Florin Goldic.

Vânător de adrenalină și senzații tari, Cabral a sărit și el alături de ascultători și de echipa PRO FM, sub atenta supraveghere a lui Nono Semen.

Super zi, super aniversare la înălțime! PRO FM 22! PRO FM – Legalize joy!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod