2 august, prima aparitie "Story Designers Collection"

2 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
2 august, prima aparitie
Revista Story da astazi startul intr-o campanie cu totul speciala, care-i reuneste pe cei mai cunoscuti si populari creatori romani de moda. Timp de patru editii, 2 august, 16 august, 30 august si 13 septembrie, revista le face un cadou cititorilor sai: haine si accesorii create de Mihai Albu, Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu si Irina Schrotter, dar care vor putea fi achizitionate la un pret mai mult decat accesibil.

Rezultatul? O tinuta completa, fiecare obiect vestimentar fiind caracteristic liniei de pret a porter a creatorului sau.
Atentie, insa, colectia "Story Designers Collection" este in editie limitata.

Incepand deci cu data de 2 august si pana in 13 septembrie, fiecare aparitie “Story” va fi insotita de una dintre pretioasele creatii, la preturi extrem de accesibile. Cei patru designeri consacrati si “Story” fac astfel un statement, provocand la luxul accesibil tuturor.

Astfel, astazi, Story apare impreuna cu geanta Mihai Albu, in doua variante de culoare, iar pe 16 august vine randul tricoului creatie Catalin Botezatu, care va avea mesajul "If you’re Rich, I’m single".
Pe 30 august va intra in scena Razvan Cioban, cu o esarfa unisex, accesoriu la care designerul tine foarte mult, iar pe 13 septembrie este randul colantilor creatie Irina Schrotter.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod