19 milioane de vizualizari pe Youtube - Iyeoka vine in Romania

”Simply Falling”, cea mai iubita piesa Iyeoka, cu 19 milioane de vizualizari, va rasuna live in Romania. Artista americana vine in acest weekend pentru a sustine doua concerte: sambata, 12 aprilie la Hard Rock Café si duminica la clubul Doors din Constanta.

Iyeoka vine in Romania insotita de trupa ei The Rock by Funk Tribe, pe care o considera „tribul ei”. „Desi sunt capabila sa fiu one-woman show, am un grup sudat de muzicieni, care ma sustin de 10 ani. Ii numesc tribul meu. Asadar, am un trib de muzicieni ce provin din Boston, Hawaii si California, muzicieni de talie mondiala, unii dintre ei canta cu India Arie si Macy Gray.” – declara artista intr-un interviu.

Inainte de a porni in acest turneu de doua saptamani in care are 10 concerte in 6 tari, Iyeoka isi stabilea o mantra: „Fie sa fiu calma, sa traiesc in present, aici si acum.
Fie sa am un impact emotional mic dupa dificultatile din ultimele ore. Fie sa vad si sa reflect inapoi frumusetea din fiecare om si obiect si fie sa am compasiune pentru ceea ce mintea si corpul meu a experimentat.”

Concertul de la Bucuresti va fi deschis de trupa Les Elephants Bizarres, care a lansat recent albumului „Zoologic” si a single-ului „In culori”.
 
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Café/ respective la Doors Club si in reteaua de magazine Uman din toata tara (Bucuresti: Baneasa Shopping City si Piata Romana - Str.
George Enescu nr. 30).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod