Kim Kardashian

16 suspecți arestați la Paris pentru jaful asupra lui Kim Kardashian

Poliţia a arestat 16 suspecţi în legătură cu jefuirea vedetei de televiziune Kim Kardashian.

Potrivit informaţiilor difuzate de posturile Europe 1 şi RTL Radio, persoanele au fost arestate în baza probelor ADN prelevate de la scena infracţiunii. RTL a mai comunicat că autorii jafului, dintre care unii deghizaţi în ofiţeri de poliţie, au părăsit locul faptei pe picioare sau folosind biciclete.

În noaptea de 2 spre 3 noiembrie, vedeta în vârstă de 35 de ani a fost tâlhărită sub amenințarea armei într-un apartament hotelier de lux din Paris. Faptele au avut loc la ora 03:00 dimineața când cinci indivizi mascați și îmbrăcați în polițiști au pătruns în reședința în care era cazată vedeta, situată în exclusivistul arondisment 8.

Potrivit postului de radio RTL citat de Agerpres, indivizii au legat-o cu cătușe pe Kim și au încuiat-o în baie în timp ce au acţionat.

Câteva minute mai târziu, hoții au plecat cu o pradă în valoare de 9 milioane de euro, în mare parte bijuterii, dintre care unele împrumutate de case importante de bijuterie. Acesta a fost cel mai mare jaf de bijuterii de la o persoană particulară produs în Franța în ultimii 20 de ani.

Din neatenție, hoții au pierdut din pradă un colier cu o cruce din platină bătută cu diamante, în valoare de 33.000 de dolari. Pandantivul, o bijuterie realizată de Jacob & Co, a fost găsit de un trecător, pe stradă, în apropierea locului în care s-a produs jaful. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod