10 ţări cu cele mai frumoase femei şi cei mai atrăgători bărbaţi

Femeile din Ucraina sunt cele mai frumoase din lume, iar bărbaţii din Suedia sunt cei mai atrăgători de pe glob, informează Huffington Post, care citează ghidul de călătorii Traveler's Digest.

Femeile din Ucraina sunt cele mai frumoase din lume, iar bărbaţii din Suedia sunt cei mai atrăgători de pe glob, informează Huffington Post, care citează ghidul de călătorii Traveler's Digest.

În topul ţărilor cu cele mai frumoase femei, pe primul loc se află Ucraina. "Oraşul Kiev este fără nicio îndoială casa celor mai frumoase femei din lume", susţin jurnaliştii de la ghidul de călătorii Traveler's Digest, citat de agenţia Mediafax. Potrivit acestora, femeile din Ucraina sunt "mai puţin intimidante" decât rusoaicele, sunt bine educate şi dispuse să discute despre literatură şi filosofie.

Pe locul al doilea în topul 10 al ţărilor cu cele mai frumoase femei din lume se află Suedia. "Străzile din Stockholm sunt pline de femei superbe, care sunt pe cât de înalte, pe atât de delicioase", spun jurnaliştii de la Traveler's Digest, care susţin că suedezele sunt renumite şi pentru faptul că sunt foarte prietenoase.

În clasamentul ţărilor cu cele mai frumoase femei urmează Statele Unite, Argentina, Bulgaria, Rusia, Israel, Olanda, Coreea de Sud şi Canada.

Despre femeile din Bulgaria, jurnaliştii Traveler's Digest spun că deşi ţara lor nu este foarte cunoscută, bulgăroaicele se aseamănă cu rusoaicele şi ucrainencele, fiind în general înalte şi având ochii deschişi la culoare.

Cei mai atrăgători bărbaţi trăiesc în Suedia, potrivit unui alt top realizat de Traveler's Digest. "Bărbaţii suedezi au fost mult timp înţeleşi greşit (...) Frecvent, aceştia au fost clasificaţi ca fiind reci, distanţi din punct de vedere emoţional şi, în mod inexplicabil, confundaţi cu bărbaţii elveţieni", notează ghidul citat de Mediafax.

Bărbaţii din Suedia se îmbracă foarte elegant şi apreciază cele mai fine lucruri pe care le oferă viaţa, explică jurnaliştii.

Pe următoarele locuri în acest top se situează americanii, olandezii, portughezii şi argentinienii. În clasament urmează bărbaţii din Australia, Spania, Germania, Italia şi Israel.

România nu figurează în clasamentele ţărilor cu cele mai frumoase femei şi cu cei mai atrăgători bărbaţi, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Martie 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cetateanul pe 7 Apr 2014, 01:15
    pentru romance

    stati linistite mai romancelor ca astea sunt povesti cum ca ati fi cele mai frumoase doar nu oti vrea cand vin toti mosi italieni sau germani sau mai stiu eu turci sa va zica ca sunteti urate mai ales ca va ajung repejor la fundulet ca saracia e mare la noi in tara asa ca stiu ca au facut ce au vrut din voi cu sume infime normal sa zica ca sunteti frumoase. In schimb va garantez caci chiar e adevarat topul ucrainencele sunt superbe nu zic de slovace sunt dementiale olandeze la fel inalte suple frumoase,nu ciutance ca la noi si grasane si pline de fite. sunnnteeeti departeeeeee de a fi cele mai frumoase

    3
    2

  • gemaru aurelia pe 11 Aug 2013, 21:26
    comentarii

    cele mai frumoase femei din lume sunt romîncele . nemțoacele sunt înalte și urîte ..

    4
    3

  • alma08 pe 23 Mai 2012, 02:38
    cam au dreptate!

    am fost in suedia ! si sincer mi-au lasat o impresie foarte buna atat barbatii cat si femeile!apoi mi-am dat seama ca ne place sa exageram un pic cand e vb de romani!m-am cam desumftat un pic fiindca aveam impresia ca suntem cei mai frumosi :)! femeile aratau superb , 99% aveau corp de fotomodel ( precizez ca nu am vazut suedeza grasa, la noi in schimb sunt cam plinutze), trasaturi finutze si conturate, mereu aranjate si imbracate cu mult bun gust si niciodata vulgar si exagerat! fratele meu era atat de incantat de ele, incat si-ar fi dorit sa ramana acolo :)! cat despre barbati intr-adevar foarte prezentabili,oachesi, inalti, zvelti,sportivi si foarte respectuosi (nu ca la noi pitici, cu burta si mertzan si vesnic asteptand la o shaorma in colt de strada). am observat ulterior ca sunt foarte familisti,, grija copiilor revenind mai mult asupra lor!n-am vazut in viata mea atatia barbati plimbandu-si singuri ziua copii in carutz sau prin parcuri cum am observat in Suedia!Da, intr-adevar specialistii au dreptate,nu sunt deloc reci precum elvetienii, chiar mi s-au parut oameni apropiati, placuti, foarte politicosi.prin cartiere toti ne salutau si ne raspundeau cu multa rabdare cand ne mai rataceam iar in magazine ne vorbeau si ne indrumau cu foarte mult calm!apoi este foarte important sa punctez faptul ca dupa servici parcurile erau pline, jogging-ul,fiind nelipsit din programul zilnic, cat despre "cultul bicicletelor" la care au aderat demult este inutil sa mai insist. bicicleta reprezentand principalul mijllloc de transport, numarul masinilor fiind semnificativ redus, comparativ cu Romania!apoi toti vorbesc engleza e ca a doua limba! va recomand sa vizitati o data aceasta tara!o sa ramaneti placut surprinsi: nu prin frumusetea formelor ei de relief ( cum observam in Romania) ci prin frumusetea interioara si exterioara a oamenilor!

    6
    0

  • ioana pe 3 Apr 2012, 14:01
    Da stiam ca si romancele arata bine

    Eu din cate stiam si romancele arata bine..nu toate...dar na..eu locuiesc in Germania de 2 ani de zile si sincera sa fiu cand prietenii mei se uita la poze cu mine si cu prietenele mele spun ca romancele sunt foarte frumoase...eh da fiecare cu gustrile lui nu?

    10
    4

  • lentzy pe 2 Apr 2012, 10:40
    reci si sexy?

    si un barbat rece(suedez) e sexy???pe naiba...nimanui nu ii placi barbatii reci si distanti...si numai imbracati la costum....se stie la naiba ca barbatii cautati si sexy sunt cei calzi,romantici..ce naiba sa faci langa un barbat rece??poate sa il ingropi:)))))adica tu sa fi cu limba scoasa si el sa iti arate o privire rece...mama ce sexy:))))

    4
    2

  • Oana pe 28 Mar 2012, 12:10
    NUUUUU

    Cum nu se poate mai fals!Ce absurd! Am locuit 8 ani in Spania. Am vazut femei din toate tarile care pana atunci nici nu stiam ca exsista.Cele mai putin frumoase sunt din Ucraina, Romania, Polonia, Suedia, Rusia. Cele mai urate:Spania,Bulgaria(cam toate au nasul acvil),Argentina,Ecuador,Bolivia.Iar la barbati cred ca suedezii sunt atractivi dar distanti.

    5
    4

  • just me pe 6 Mar 2012, 15:13
    yea, right..

    'Bărbaţii suedezi au fost mult timp înţeleşi greşit (...) Frecvent, aceştia au fost clasificaţi ca fiind reci, distanţi din punct de vedere emoţional şi, în mod inexplicabil, confundaţi cu bărbaţii elveţieni.' Eu traiesc in Suedia de mai bine de 2 ani si pot spune ca da, barbatii sunt atragatori, dar chiar SUNT reci! Sunt si foarte multi imigranti si suedezii adevarati incep sa dispara.. Apropo, nu e nimic inexplicabil, in engleza 'Sweden' si 'Switzerland' suna cam similar si deseori sunt confundati, ca si 'Austria' cu 'Australia'. O prietena de-a mea a asteptat un pachet, iar dupa 3 saptamani a primit o scrisoare ca pachetul se afla in Elvetia.. In rest, sunt de acord ca barbati frumosi sunt peste tot!

    5
    1

  • I. pe 5 Mar 2012, 10:46
    Super top

    Se vede ca topul asta n-are nici o legatura cu realitatea....America are rata obezitatii printre cele mai ridicate din lume...de unde pana unde barbati frumosi si femei....si oricum...femei si barbati frumosi sunt in fiecare tara...deci chiar nu are sens sa faci un top d'asta...

    36
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod