10 reguli care o ajută pe Andreea Raicu să fie fericită


Alimentaţia sănătoasă este una dintre componentele esenţiale ale stilului de viaţă adoptat de Andreea Raicu


8. Timpul cu mine. E foarte important, cel mai important. Am o prietenă că spunea ceva foarte frumos despre asta: <<tu este cel mai important om din viaţa ta, cel pe care îl iubeşti cel mai tare. Cum îţi îmbunătăţeşti relaţia altfel decât petrecând cât mai mult cu cel pe care îl iubeşti>>. Este cel mai preţios timp în care pot sta de vorba cu mine, în care aflu ce vreau să fac şi ce-mi doresc cu adevărat.

9.

Fără grabă. Îmi doream să fac foarte multe lucruri. Din ce în ce mai multe. Nu aveam niciodată timp să termin ce-mi propuneam, aşa că mă grăbeam şi mai tare în speranţa că voi reuşi. Mă trezeam în grabă, fugeam la sală, duşul şi el în grabă, mă îmbrăcam repede repede, plecam în fugă la întâlniri. Inevitabil uitam ceva, stricam ceva, pierdeam sau îmi distrugeam machiajul pe care trebuia să-l şterg şi să o iau de la cap (eu ştiu că fetele mă înţeleg:-)) De când am decis să le fac mai calm, fără grabă şi conştientă de fiecare lucru fac mult mai multe şi mai bine.
A naibii de adevărată expresia pe care o tot auzeam în copilărie: Graba strică treaba.

10. Recunoştinţă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase şi bune pe care viaţă mi le oferă în fiecare zi. Şi de aceea nu trece nicio zi fără să fac ceva pentru cei din jur care să aducă bucurie/schimbare/speranţă. Cel mai frumos lucru este să ştii să oferi fără să aştepţi nimic în schimb"
, a scris Andreea Raicu pe blogul său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod