Spectacol la Casa Albă: Melania Trump a ales decorațiunile de Crăciun - FOTO


"E frumoasă, ca un înger!", a exclamat un băiat în timp ce Prima Doamnă, îmbrăcată într-o rochie crem, a păşit în Sala de Est. "Sunteţi Prima Doamnă?", a chestionat-o candid un alt mic invitat.

"Deci, cum e? E atât de tare, este?", i-a întrebat Melania Trump pe copii în timp ce mergea prin Camera Roşie, decorată cu lumânărele şi turtă dulce.

"Președintele, Barron și eu suntem foarte încântați de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga țară, tradițiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi.

Sper că turiștii, atunci când vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă de Sărbători", a declarat Melania Trump.

Decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă vor fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private ce vor fi organizate în actualul sezon al sărbătorilor de iarnă, notează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod