Şi animalele ştiu să facă selfie! 30 de imagini pe care trebuie să le vezi

Animalele dovedesc că se pricep să facă selfie la fel ca noi, oamenii. Şi chiar le place să se pozeze!
Necuvântătoarele au mare succes cu pozele pe care şi le fac. Cele mai noi imagini virale sunt cele făcute de animale - de la exemplarele din grădinile zoologice la animalele de companie, acestea zâmbesc şi fac chiar şi poze de grup. Imaginile sunt amuzante şi au mare succes pe reţelele de socializare, dovedind că aceste fiinţe merită mai mult respect şi o atenţie specială din partea noastră.

Nu toate imaginile au fost realizate propriu-zis de animale, prin metoda clasică, apăsând butonul declanşator al camerei.
Multe au realizat un selfie printr-o metodă sigură şi neinvazivă, numită "camera trapping", care declanşează camera foto când animalul atinge sau se apropie de senzorul de mişcare, relatează Bored Panda.

Imaginile realizate de animale au avut însă şi urmări neaşteptate. În 2014, o maimuţă din Indonezia a făcut câteva selfie-uri apăsând pe camera unui fotograf britanic. Imaginile senzaţionale au declanşat un proces în justiţie privind drepturile de autor. Instanţa a decis că maimuţa, o femelă din specia macac cu creastă, şi-a făcut singură poza iar imaginea a devenit un bun public, notează site-ul citat.

Priveşte aceste imagini - cu siguranţă te vor binedispune şi te vor convinge că şi animalele pot face lucruri de care oamenii nu le cred în stare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod