farsa

Şi-a minţit iubita că e acasă, dar chefuia cu prietenii în bar. Cum i-a ieşit farsa

Un tânăr a demonstrat pe Twitter cum şi-a păcălit iubita că se află în pat acasă, în timp ce se distra cu prietenii într-un bar. Farsa lui a împărţit internetul în două tabere.

Aplaudat şi criticat deopotrivă pentru gestul său, James, personajul principal al acestei întâmplări pare să-şi savureze mulţumit momentul de glorie. Lumea întreagă a aflat de el după ce a demonstrat pe Twitter cum şi-a păcălit iubita că stă cuminte acasă, în pat, în timp ce se distra bine-mersi într-un bar, cu amicii săi.

p?c?leal?

Prietenii la nevoie se cunosc, iar aceştia au avut un rol determinant în această farsă care a funcţionat perfect. Fără ei, tânărul din localitatea britanică Weston-Super-Mare nu ar fi putut să însceneze această păcăleală.

Unul a ţinut captuşeala în romburi a unei geci pe post de fundal, plasând-o în dreptul capului lui James, altul a ţinut o altă geacă cu care acesta părea învelit ca şi cum ar fi avut o plapumă.

Un al treilea prieten a făcut un selfie, folosind şi filtrele de culoare pentru a atenua puţinele indicii, astfel că sărmana fată nu a avut nicio şansă, "a înghiţit găluşca" pe loc.

farsa pacaleala

James a postat imaginea cu tot procesul making-off, adunând peste 109.000 de like-uri şi peste 42.000 de distribuiri, relatează Daily Mail.



Isprava lui a fost aplaudată la scenă deschisă de mulţi bărbaţi şi, conform aşteptărilor, n-a fost prea bine primită de fete.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod