plaja

Şi-a luat 4 slujbe ca să călătorească în jurul lumii, dar a meritat: Ce poze a făcut!

O tânără din Lituania a muncit chiar şi 110 ore pe săptămână ca să strângă bani şi să-şi împlinească visul: să călătorească şi să cunoască lumea.

Karolina Valeikaite ducea o viaţă obişnuită până a început să călătorească. S-a născut în Lituania, a mers la studii la Londra, iar după ce a terminat şcoala a lucrat timp de un an în industria modei. Se descurca binişor, îşi croise un drum în viaţă prin tumultuoasa Londră, dar simţea că îi lipsea ceva. De când se trezea până punea iarăşi capul pe pernă avea senzaţia că duce o existenţă monotonă, repetitivă. Era prea devreme pentru aşa ceva şi simţea acut asta.

Iubitul ei, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani, visa de când se ştie să părăsească Londra şi să plece în lume.

I-a încolţit şi ei în minte şi în suflet impulsul lui, apoi au început să discute tot mai serios despre treaba asta. S-au pus pe făcut planuri, erau foarte entuziaşti şi îşi fixaseră un termen de plecare destul de presant, iar "ceasul" ticăia - aveau la dispoziţie doar patru luni ca să strângă suma necesară pentru călătoria lor îndrăzneaţă.

Deşi porneau aproape de zero, nu s-au descurajat. Karolina şi-a luat patru slujbe şi a economisit absolut tot ce se putea.
"Părerea mea? A fost ca naiba, dar a meritat pe deplin", mărturiseşte ea acum. "Mâncam numai la serviciu şi cum munceam într-una, n-aveam pe ce să dau banii, în afară de chirie. Nu trebuie să mergi atât de departe, dar, după părerea mea, dacă eu am fost în stare, oricine poate!", crede tânăra.

Au părăsit Marea Britanie cu nerăbdare şi curiozitate şi au umblat printr-o mulţime de locuri. Au făcut o grămadă de fotografii peste tot. Apoi şi-au dat seama că numai asta vor să facă, aşa că au decis să se oprească undeva şi să facă o pauză ca să mai facă rost de bani.
Au găsit un job de manager la un resort din Koh Rong, în Cambodgia.

Momentan se bucură de plajă şi plănuiesc să o ia din loc prin martie. Călătoresc cu o motocicletă, pe care o consideră cel mai bun mijloc de deplasare şi au adunat o sumedenie de aventuri şi de poveşti. Fotografiile pe care cei doi le postează pe Instagram demonstrează că n-au greşit când "şi-au luat lumea-n cap".

Plaja Otres, Cambodgia

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod