Şi-a dorit toată viaţa să apară în filme. La 68 de ani îşi urmează visul

De mic şi-a dorit să joace în filme, fascinat de actorii pe care îi admira în copilărie. După 60 de ani, când părea că va fi un pensionar obişnuit, a început o nouă viaţă.
Max Eric Lemberger avea nouă ani când l-a văzut pe Steve Reeves în "Hercules". "Asta vreau să fac", şi-a spus el. Din păcate, în 1950, pentru un băiat de formaţie romano-catolică aşa ceva era imposibil. Reeves a fost o sursă de inspiraţie pentru alţi băieţi, iar unii i-au urmat modelul şi au devenit celebri. Am auzit cu toţii de ei, se numesc Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone. Ei şi-au urmat inspiraţia şi au reuşit. Max n-a crezut în acest model; nu şi-a dorit niciodată să fie actor, ci să apară în filme şi să fie întocmai ca eroul său, să poarte armură şi să aibă un corp impresionant.

Au trecut anii, copilăria a rămas mult în urmă, iar Max Eric Lemberger a ajuns în pragul pensionării.
Viaţa lui o luase deja pe făgaşul obişnuit la această vârstă: "Prietenii mei au început să moară din cauze naturale, iar <<adulţii>> de odinioară care-mi spuneau că nu pot face unele lucruri s-au dus. Un lucru bun la 60 de ani e că vechile tabuuri încep să cadă, la fel ca pielea uscată. Am început să fac exerciţii, să ridic greutăţi şi mi-am schimbat radical fizicul. Sunt un tip în vârstă şi hârşit acum. Aşa că am hotărât că a venit timpul să-mi urmez visul şi să devin actor la Hollywood", a povestit Max pentru Bored Panda.

Primul pas în acest plan a fost să facă o şedinţă foto profesională.
Max a găsit o fotografă locală care tocmai îşi deschidea o agenţie de modelling şi ea a fost de acord să-i dea o şansă. Spre surpriza lui, şedinţa fost a ieşit foarte bine şi el a fost inclus în portofoliul de modele al agenţiei proaspăt deschise.

Acum, la 68 de ani, Max e un model în vârstă şi îşi continuă visul. "Lucruri uimitoare se pot întâmpla când îţi urmezi visul, chiar dacă îţi ia 60 de ani ca să le împlineşti", a spus el, decis să-şi încerce acum şansa pentru primul lui rol într-un film.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod