Şi-a dat demisia şi a plecat în lume. Mesajul pentru mama lui a cucerit internetul

Un tânăr a renunţat la slujba de consultant în afaceri, şi-a vândut maşina şi şi-a luat bilet doar dus spre Cuba. Dar n-a uitat să-i scrie mamei că totul e bine.
Când Jonathan Kubben Quiñonez a renunţat la postul bine plătit de la Bruxelles şi a plecat în Cuba, în martie anul trecut, mama lui a fost foarte îngrijorată. După un an, globe trotter-ul continuă să-şi vadă de drum şi să se perinde prin lume, dar a transformat îngrijorarea mamei sale într-un soi de branding amuzant, care l-a făcut cunoscut pe internet cu mesajul afişat în toate fotografiile pe care le face - "Mom, I'm fine/Mamă, sunt bine".

Ceea ce la început a fost un mod de a-i transmite mamei sale că se descurcă foarte bine şi să nu-şi facă probleme, a devenit o campanie pentru susţinerea împlinirii unui vis, relatează Bored Panda.
Călătorind, Quiñonez şi-a schimbat existenţa, renunţând la o viaţă care îl limita mult, şi îşi doreşte să-i inspire şi pe alţii să aibă curajul de a se rupe de prezentul sufocant în care trăiesc şi să se simtă liberi şi fericiţi. "Toată lumea adoră să călătorească, trebuie doar să îndrăzneşti s-o faci. Încerc să arăt că lumea este un loc minunat", a explicat el.

Oriunde a ajuns, tânărul s-a pozat cu mesajul pentru mama sa. Pe măsură ce numărul oraşelor prin care a trecut a tot crescut, Quiñonez a devenit tot mai cunoscut, iar fotografiile amuzante pe care le postează pe Instagram au devenit virale.
Jonathan Kubben Quiñonez are acum peste 230.000 de admiratori pe reţeaua de socializare.

Iar cum n-a mai dat de mult timp pe acasă, la începutul lunii mari, mama sa a venit în Indonezia ca să se întâlnească cu el. Şi s-a convins cu ochii ei că mesajul "Mamă, sunt bine!" nu-i o scorneală.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod