KFC îți aduce gusturi #caînvacanță

Vara aceasta, KFC desfășoară campania Gusturi de vacanță, prin care invită clienții să trăiască experiența vacanței în toate restaurantele, pornind într-o călătorie culinară inedită.

 Până în septembrie, clienții pot încerca noile Piri Piri Wings, o rețetă mediteraneeană mai puțin picantă, ca alternativă a binecunoscutelor Hot Wings. Între gusturile de vacanță se regăsesc și Italian Twister, un sandwich delicios, cu Crispy Strips, roșii, mix de rucola și salată eisberg, brânză Monterey și sos red pesto, și Greek salad, un mix fresh de salată și sfeclă roșie, brânză feta, roșii cherry, castraveți, măsline, ceapă roșie și un sos la alegere.

 “Vara, toată lumea vorbește despre vacanță: pe Facebook, news feed-ul e plin de poze de la mare, pe Instagram filtrele fac răsăritul spectaculos și  emisiunile preferate de la TV se mută în decoruri tropicale. Pentru cei aflați acasă, în așteptarea vacanței sau nostalgici după zilele de concediu abia încheiate, KFC a pregătit această nouă campanie, care te invită să trăiești experiențe de vară chiar în aglomerația orașului”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.



În fiecare restaurant, pe tot parcursul campaniei, clienții își pot face poze ca în vacanță, folosind foile de tavă pe care le primesc la comandarea produselor. Pentru ei, KFC a realizat 3 “cursuri” de folosire creativă a acestor imagini. Mai multe detalii sunt disponibile pe canalul de YouTube al KFC Romania, pe site-ul campaniei și pe pagina de Facebook KFC România.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod