Gentile din piele si bijuteriile raman PASIUNEA FEMEILOR si in aceasta vara

Chiar si vara, pielea este in tendinte! Veritabila sau eco, in nuante intense ori pastelate, impodobita uneori cu tinte metalice, pielea este nelipsita din propunerile creatorilor de moda, indiferent de sezon.
Mai cu seama accesoriile - genti, posete, curele si portofele - sunt preferatele designerilor cand vine vorba de intrebuintarea pielii ca material fashion. Fina si moale, delicata, dar rezistenta, pielea este la moda de primavara pana iarna si poate fi adaptata oricarui stil, de la cele mai sofisticate si clasice tinute, pana la cele sport si casual.


# Genti. Pentru vara 2014, tendintele favorizeaza pe de o parte gentile rotunde de mari dimensiuni, pe de alta parte plicurile subtiri si plate. In ton cu aceste tendinte, linia Carolina de la Carpisa propune genti din piele, modele shopper si de mana, in nuante de albastru si bej; gentile Isidora adopta un stil mai casual si culori intense, fucsia sau albastru electric, dar si bej; iar Benvenuto sunt genti de mana si de umar, albe, negre sau albastre, extrem de practice si de incapatoare, perfecte pentru tinutele de zi.


# Curele. Sunt un accesoriu foarte important nu doar pentru pantaloni, ci si pentru rochiile vaporoase de vara, la care adauga un plus de feminitate prin subtierea taliei.
Curelele Lana de la Carpisa combina clasicul cu modernul, avand un design si dimensiuni clasice, dar culori indraznete precum fucsia, albastru si rosu. Desigur, nu lipsesc nici curelele negre, elegante si versatile, adaptabile oricarui stil vestimentar.


# Esarfe si bijuterii. Vrei ca geanta ta sa iasa si mai mult in evidenta? Foloseste esarfele din matase ca detaliu chic - legandu-le de manere, vei adauga un plus de eleganta gentii tale! La Carpisa gasesti esarfe cu diferite imprimeuri, de la flori delicate si animal print rebel, pana la desene jucause, multicolore.
De asemenea, poti folosi bijuterii colorate si stralucitoare pentru a-ti personaliza look-ul. Pe langa brelocuri in forma de inimioare, broscute testoase si flori, Carpisa iti propune noi modele de bratari si coliere inspirate de Tiffany, pandantive in forma de inimioare si fundite, colorate in verde deschis, lila si roz. Bijuteriile Zaffiro de la Carpisa te vor ajuta sa aduci stralucire, culoare si prospetime in garderoba ta de vara!

 
Descopera noile genti din piele si accesorii colorate Carpisa in magazinele Carpisa din AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Constanta City Park, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Timisoara, precum si online pe www.shoes.ro, care in aceasta perioada au preturi incepand cu 20,90 lei.
In plus, daca vei cumpara de minimum 179 lei, vei primi CADOU  o geanta de shopping!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod