Shannen Doherty, imaginea crudă a luptei cu cancerul. Cum arată vedeta acum

Actriţa în vârstă de 45 de ani, bolnavă de cancer de sân, a postat pe Instagram o fotografie din timpul tratamentului pe care îl urmează.

Shannen Doherty are de dus o grea bătălie. Cea mai grea din viaţa ei. Cancerul, inamicul teribil care îi cotropeşte corpul, nu-i mai dă niciun răgaz. După şocul diagnosticării şi perioada adaptării la realitatea crudă că este bolnavă, actriţa şi-a adunat toate forţele şi a început tratamentul. Miercuri, ea a postat o imagine alb-negru, realizată înainte de a fi introdusă în camera hiperbarică.

Cu tălpile goale şi jeanşii suflecaţi deasupra gleznelor, Shannen stă cu capul rezemat pe pernă şi cu o mască de oxigen pe gură. "Asta e de la începutul poveştii mele cu cancerul.

Chirurgul plastician, Dr Jay Orringer, a ţinut să am cele mai bune rezultate. Asta înseamnă o cameră hiperbarică, pe lângă multe alte metode neconvenţionale", a scris actriţa lângă imaginea postată.

Vedeta din serialul "Beverly Hills 90210" este mulţumită de procedura camerei hiperbarice, care asigură un aport sporit de oxigen pentru a facilita vindecarea, şi a ţinut să-i mulţumească medicului său. "Viitorul tratamentului anticancer ar trebui să includă lucruri ca acestea care să fie acoperite de asigurarea medicală, astfel încât toată lumea să poată utiliza astfel de metode", a scris ea, adăugând hashtag-urile #fightlikeagirl şi Stand Up To Cancer.

Shannen Doherty

Doherty a primit marţi un mesaj de susţinere din partea actriţei Rose McGowan, cea care a înlocuit-o în popularul serial de televiziune "Charmed", în 2001, relatează cotidianul britanic Daily Mail. McGowan, în vârstă de 43 de ani, a postat pe o reţea de socializare o scrisoare deschisă, o încercare de a relua legătura cu rivala ei, după 15 ani de la episodul care le-a situat în tabere adverse. "Eram tinere şi ne-am atacat spre deliciul societăţii. Regulile dure de la Hollywood ne-au spălat creierele până ne-au făcut de-a dreptul nerozi. Jucam în acest fals reality show în care trebuia să ne duşmănim.

Tu şi eu am fost asmuţite una contra celeilalte", a scris actriţa, adăugând că regretă că n-a avut puterea să se opună acelui scenariu pentru ca ele să rămână prietene.

Shannen Doherty se află acum aproape de finalul chimioterapiei şi radioterapiei, după ce în luna mai a suportat o operaţie de mastectomie. Actriţa a fost diagnosticată cu cancer mamar în martie 2015, iar anul acesta tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, relatează Daily Mail.

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, însă ambele mariaje au durat mai puţin de un an.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liviu pe 16 Sep 2016, 11:16
    Shannen Doherty

    Imagine cruda -desigur -dar tot frumusica a ramas.Sa ii dea bunul Dumnezeu putere sa lupte si sa invinga cumplita boala.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod