Selfie la divorţ, ultima plăcere pentru soţii care se despart

de Daniel Dumitrescu, 21 Iulie 2017

Ultima modă în materie de divorţ este un selfie făcut imediat după semnarea actului care consfinţeşte despărţirea celor doi foşti soţi.
Mulţi se despart civilizat şi rămân prieteni, aşa că un selfie făcut când nici nu s-a uscat cerneala pe actul de divorţ e un prilej bun de a înveseli puţin momentul şi de a demonstra că viaţa merge înainte cu un zâmbet.

Sub hashtag-ul #divorceselfie, pe Instagram s-a creat un veritabil trend, prin care oamenii sărbătoresc încheierea unui capitol din viaţa lor şi începerea altuia. Şi o fac relaxaţi, fără patimi, cu un soi de autoironie, transformând un dezastru din viaţa lor într-un moment de sărbătoare şi privind la partea plină a paharului.
Toţi cei din aceste imagini se bucură de parcă s-ar căsători.

Fotografiile lor demonstrează că un divorţ nu este un capăt de lume dacă ştii să priveşti partea plină a paharului şi despărţirea nu e transformată într-un cataclism care pârjoleşte tot. Un zâmbet şi un selfie alături de fostul sau fosta denotă o atitudine optimistă şi constructivă şi pot fi un punct de pornire pentru un nou viitor mai bun.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod