Scopul scuză zgarda: Explicaţia unui părinte care şi-a pus copilul în lesă a devenit virală pe internet

Mulţi părinţi s-au gândit măcar o dată să le pună lesă copiilor neastâmpăraţi ca să-i ţină sub control, dar totul a rămas la stadiul de idee. Un tătic a mers însă mai departe.

Clint Edwards i-a pusă lesă fetiţei sale în timp ce se aflau într-o piaţă şi n-a avut nicio reţinere în a posta pe internet o fotografie în care se vedea cordonul cu care o ţinea din scurt. Dar în loc să primească un potop de critici, mulţi părinţi i-au dat dreptate când au citit explicaţia lui.

Clint a scris că îşi iubeşte enorm fetiţa şi că e dispus să facă orice pentru ca ea să fie în siguranţă, indiferent de cum s-ar putea vedea sau interpreta acest lucru din perspectiva celor care nu-l cunosc. Scopul scuză mijloacele, crede el.

Clint a avut grijă să nu ducă acest gest la extrem şi să nu fie acuzat de rele tratamente aplicate minorului - lesa era de fapt un cordon pe care l-a legat de rucscarul din spatele micuţei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod