Schimbare totală: Cum arată 21 de femei după ce îşi dau jos machiajul

În unele ţări din Asia, cultul perfecţiunii şi al frumuseţii cu orice preţ le împinge pe multe femei să ducă tehnica machiajului la extrem, creându-şi o imagine falsă. Când îşi scot „masca“, devine clar de ce o folosesc.

E un lucru unanim acceptat că standardele de frumuseţe şi percepţiile diferă mult în toate colţurile lumii, darămite la nivel individual. Odată cu dezvoltarea reţelelor de socializare, cultul perfecţiunii şi obsesia pentru frumuseţe au devenit atât de importante pentru unele persoane, încât acestea aplică eternul principiu "scopul scuză mijloacele" pentru a deveni populare pe internet.

În diferite părţi ale Asiei, de exemplu China, unele femei au dus creativitatea în domeniul frumuseţii la un nivel extrem: pentru ele, machiajul nu mai înseamnă doar să-şi scoată în evidenţă trăsăturile chipului, ci şi să creeze unele noi, pe care nu le deţin.

De aceea se folosesc de extensii de piele, extensii de ochi şi alte accesorii care le transformă complet.

Mai multe imagini şi un material video publicat de Bored Panda arată întreg procesul pe care tinerele din Asia îl folosesc pentru a-şi "sculpta" chipurile, devenind de nerecunoscut. Când îşi dau "masca" jos, devine clar de ce nu trebuie să mai ai încredere în machiaj.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod