Răzvan de la „Neața“ se iubește cu Lidia Buble? Cei doi, surprinși de paparazzi!

Răzvan Simion, prezentatorul care părea mai serios de la „Neatza cu Răzvan & Dani“, a intrat în gura jurnaliștilor care lucrează la tabloide. Recent, el a fost surprins alături de Lidia

Răzvan Simion, prezentatorul care părea mai serios de la „Neatza cu Răzvan & Dani“, a intrat în gura jurnaliștilor care lucrează la tabloide. Recent, el a fost surprins alături de Lidia Buble, deși este bărbat căsătorit și are doi copii.

razvan_simion_femei_bete_londra_3075ba9ac5

Potrivit celor de la WOWbiz, matinalul de la Antena 1 nu se mai înțelegea de câteva luni cu soția lui, de care s-ar fi și separat. După despărțire, el s-ar fi apropiat foarte mult de Lidia Buble, alături de care se pare că ar avea o relație acum.

Zilele trecute, Răzvan Simion a fost fotografiat de paparazzi în timp ce ieșea din apartamentul solistei.

„S-a încheiat un capitol din viața prezentatorului și un altul, nou, a început. Cert este faptul că Răzvan a fost, este și va rămâne un tată perfect pentru cei doi copii ai săi, care sunt mai presus de orice. El și soția lui s-au despărțit înainte ca Lidia să intervină în viața vedetei TV“, a spus, pentru WOWbiz, un apropiat de-al lui Răzvan Simion.

lidia buble

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod